LTE képes ZTE táblagép készül

Az egyelőre csak V66 néven említett készülék már korábban feltűnt, amikor FCC minősítést szerzett december közepén, most pedig már képünk is van hozzá, bár ez sajnos elég gyenge minőségű. A vállalat idén rengeteg táblagéppel készül, és minden hálózaton szeretne jelen lenni a saját, vagy a szolgáltató nevében.

LTE képes ZTE táblagép készül

Az egyelőre csak V66 néven említett készülék már korábban feltűnt, amikor FCC minősítést szerzett december közepén, most pedig már képünk is van hozzá, bár ez sajnos elég gyenge minőségű. A vállalat idén rengeteg táblagéppel készül, és minden hálózaton szeretne jelen lenni a saját, vagy egy szolgáltató nevében.

A táblagép két maggal rendelkezik majd, az órajele pedig 1,2 GHz lesz. A 4G LTE támogatásból kifolyólag feltehetően egy 45 nm-es MSM8660 lapkát találunk a 7 hüvelykes 1280 x 800 pixeles felbontású kijelző mögött, vagyis az 1 GB rendszermemória mellett egy Adreno 220 grafikus mag is a kínálat részét képezi. A készülékben két kamera kapott helyet, de ezek felbontása egyelőre nem ismert. Az Android Honeycomb 3.2-es kiadása lesz a táblán és sajnos az Ice Cream Sandwich-csel kapcsolatban semmilyen információ nincs. A telep teljesítménye kereken 4000 mAh lehet.

A ZTE V66 az LTE képességének köszönhetően feltehetően a Verizon hálózatán fog debütálni, bár erről sajnos nincsenek pontos információink, mint ahogy az árát is homály fedi, de talán nem sokkal lesz drágább, mint a hasonló képességekkel de LTE támogatás nélküli Optik, ami 350 dollárt kóstál.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward