Logitech Wireless Desktop MK700: kényelmes

A Logitech billentyűzetei és egerei a szolgáltatásaik, felépítésük és minőségük miatt rendkívül népszerűek a piacon. A gyártó most egy új billentyűzetből és egérből álló kombót mutatott be, amely a Wireless Desktop MK700-as típusjelzést viseli és, amelynél nem feltétlenül a különleges dizájnra, hanem a hatékonyabb munkavégzést elősegítő apró részletekre helyezték a fő hangsúlyt a tervezők.

Logitech Wireless Desktop MK700: kényelmes

A Logitech billentyűzetei és egerei a szolgáltatásaik, felépítésük és minőségük miatt rendkívül népszerűek a piacon. A gyártó most egy új billentyűzetből és egérből álló kombót mutatott be, amely a Wireless Desktop MK700-as típusjelzést viseli és, és most nem feltétlenül a különleges dizájnra, hanem a hatékonyabb munkavégzést elősegítő apró részletekre helyezték a fő hangsúlyt a tervezők (de azért ránézve a képre látszik, hogy nem egy randa jószág).

A Logitech Wireless Desktop MK700-as egy vezeték nélküli, alacsony profilú, LCD kijelzővel is ellátott billentyűzetből és egy szintén vezeték nélküli egérből áll, amely csendes, zökkenőmentes scrollozást ígér. A billentyűk esetében a gyártó a jól ismert InCureve technológiát alkalmazza, amelynek lényege, hogy a billentyűkön pici bemélyedés található a kényelmesebb gépelés érdekében, a billentyűk élei pedig le vannak kerekítve, ami szintén a kényelmesebb használatot próbálja elősegíteni. A billentyűk lenyomás alkalmával hosszabb úton járnak, mint az átlagos alacsony profilú termékek esetében, ez pedig szintén növeli a kényelmet. A termék csuklótámasszal is rendelkezik, így minden adott a maximális kényelem eléréséhez. A beépített LCD kijelző a különböző funkcióbillentyűk (Caps-, Scroll és Num Lock) állapotáról, valamint az elem töltöttségi szintjéről ad némi információt.

A billentyűzet és az egér egyaránt 2,4 GHz-es vezeték nélküli technológia segítségével tartja a kapcsolatot a rendszerrel, az egységek hatótávolsága ideális esetben akár 30 méter is lehet. A billentyűzet esetében 128 bites AES titkosítást is alkalmaz a gyártó. Az egér és a billentyűzet 2-2 AA elemmel üzemel, ezek előbbinél 12 hónapos, míg utóbbinál 3 éves üzemidőt kínálnak, persze ezek az időtartamok erősen függenek az elem minőségétől és a használat módjától. Az egér esetében a gyártó a scroll görgőnél hipergyors és precíz görgetési módokat egyaránt kínál, ezek között az aktuális helyzetnek megfelelően válthatunk.

A gyártó az új billentyűzet-egér kombóra 5 év garanciát vállal, a termékek még ebben a hónapban forgalomba kerülhetnek, áruk pedig 100 dollár magasságában fog elhelyezkedni.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward