Logitech headset VoIP alapú kommunikációhoz

Az új mikrofonos fejhallgató otthoni felhasználóknak és üzleti felhasználóknak egyaránt ideális választás lehet.

Logitech headset VoIP alapú kommunikációhoz

Ma a Logitech egy új mikrofonos fejhallgatóról rántotta le a leplet, amely mindennapi használatra készült, kényelmes viselni, valamint kellően tartós és megbízható is. Az egységesített kommunikációs platformokhoz passzoló kiegészítő tökéletesen kompatibilis a VoIP alapú szolgáltatásokkal, de akár videó konferencia is lebonyolítható vele, ha a rendszer fel van szerelve egy ehhez szükséges webkamerával. A termék kompatibilis a Microsoft Lync és a Cisco Jabber platformjával, plusz még Skype minősítéssel is rendelkezik.

A Logitech H570e típusjelzéssel ellátott mikrofonos fejhallgatója kétféle kivitelben érhető el: az egyik sztereó hangzást kínál, a másik pedig csak mono hangzással áll a felhasználók rendelkezésére. Utóbbi egyetlen hangszóróval kerül forgalomba, és olyan helyzetekben jöhet jól, ahol a felhasználóknak egyik fülével hallania kell a környezet zajait.

A fejhallgató fémből készített fejpántja strapabíró és rugalmas, belseje pedig párnázással is el van látva. A hangszóró, illetve hangszórók előtt kényelmes, műbőr felülettel ellátott párnázást helyeztek el, ami egyrészt biztosítja a kellő kényelmet, másrészt segít kiszűrni a háttérzajokat. A vezetékes távirányító a szokásos hangerőszabályzón kívül mikrofonnémító funkciót is kínál, és természetesen még hívásfogadó gomb is van rajta. A kezelőszervek mindannyian érintésre működnek. A felhasználóbarát fejhallgató még LED-es hívásjelzőt is kapott, ami villogással jelzi a bejövő hívást.

A rendszer a digitális jelfeldolgozásnak köszönhetően remekül testre szabható, így a beszélgetések még jobb minőségűek, még valósághűbbek lehetnek. A mikrofon visszhangmentesítő funkcióval is rendelkezik, így a hangszórók által keltett zaj nem rontja a beszédminőséget.

A Logitech USB Headset H570e már elérhető kereskedelmi forgalomban. A mono kivitel 44,99 dollárba, a sztereó változat pedig 49,99 dollárba kerül. A hangszórók előtt elhelyezkedő, műbőr felülettel ellátott párnákból 9,99 dollárért vásárolhatunk tartalék csomagot.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward