Logitech billentyűzet nappaliba, másfél évnyi üzemidővel

A házimozi számítógépek egyszerű és hatékony irányításához készített újdonság beépített érintőpadot is kapott.

Logitech billentyűzet nappaliba, másfél évnyi üzemidővel

A Logitech egy új multimédiás billentyűzettel rukkolt elő, amely a nappaliban jöhet igazán jól, hiszen nem csak billentyűket, hanem beépített érintőpadot is kapott. A HTPC-k hatékony, kényelmes vezérléséhez szánt billentyűzet a Logitech Wireless Touch Keyboard K400 alapjaira épül és a Logitech Wireless Touch Keyboard K400 Plus nevet viseli.

Bal felül a K400, jobb alul a K400 Plus látható

Az újdonság dizájn és funkcionalitás tekintetében átesett némi frissítésen, ahogy az a fenti fotón is látható. A kompakt klaviatúra kényelmesen használható akár a kanapén ülve is, hiszen csak 354,3 milliméter széles, 139,99 milliméter magas és 23,5 milliméter vastag, tömege pedig AA formátumú ceruzaelemekkel együtt sem több 380 grammnál. A terméken elhelyezett érintőpad 76 milliméter magas és 47 milliméter széles, vagyis elég nagy ahhoz, hogy kényelmesen vezérelhessük rajta keresztül az egérkurzort, és természetesen görgetés funkciót is kínál.

A billentyűk között számos funkcióbillentyűt helyeztek el, így a hangerő szabályzása és a különböző menükben való barangolás gyorsan kivitelezhető. Maguk a billentyűk nagyjából 5 millió leütést bírnak ki élettartamuk során.

A termék vezeték nélkül, USB portba illeszkedő Logitech Unifying vevőegység segítségével kommunikál az adott rendszerrel, hatótávolsága pedig nagyjából 10 méter, így az igazán nagy nappalikban is remekül használható. A 2,4 GHz-es frekvenciatartományt használó Logitech Unifying vezérlő egyszerre maximum hat különböző eszköz csatlakoztatását teszi lehetővé.

A Logitech Wireless Touch Keyboard K400 Plus többféle operációs rendszerrel is kompatibilis, ezek pontos listáját az alábbi felsorolás tartalmazza.

• Windows 7, 8 és 10

• Android 5.0 vagy újabb

• Chrome OS

A termék házimozi számítógépek mellett egyéb konfigurációkkal is kényelmesen használható, tápellátásáról pedig két darab AA formátumú ceruzaelemmel gondoskodhatunk, amelyek átlagos használat mellett akár 18 hónapos élettartamot is garantálhatnak.

A Logitech újdonsága várhatóan júliustól kezdve lesz elérhető kereskedelmi forgalomban, listaára pedig 14 499 forint lesz. A termékre két év garanciát vállal a gyártó.

A hivatalos sajtófotók alapján a fekete mellett fehér modell is érkezhet.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward