Logitech billentyűzet beépített érintőpaddal

Megérkezett a Logitech legfrissebb vezeték nélküli billentyűzete, amely egy nagyméretű érintőpadot is kapott.

Logitech billentyűzet beépített érintőpaddal

Logitech Wireless All-in-One Keyboard TK820 egy meglehetősen kompakt és vékony vezeték nélküli billentyűzet, amely némileg meg van döntve annak érdekében, hogy kényelmesen lehessen rajta gépelni, illetve az érintőpad használata is kényelmes legyen.

A tetszetős újdonság billentyűi lekerekített élekkel érkeznek, és halkan, pontosan üzemelnek, hála a PerfectStroke technológiának. A PerfectStroke jóvoltából hatékonyan gépelhetünk, ugyanis a rendszer a billentyű felületét érő nyomást egyenletesen elosztja, így akkor is megtörténik az adatbevitel, ha éppen csak a billentyű élét nyomtuk meg.

A vezeték nélküli billentyűzet jobb oldalán egy nagyméretű érintőpad is helyet kapott, amellyel kiváltható a klasszikus egér, sőt, a Windows 8 érintő funkcióiban rejlő lehetőségek is maximálisan kiaknázhatóak, legyen szó kettő- vagy akár többujjas gesztusokról.

A termék 13 Windows 8-as érintő gesztust támogat, hála a Logitech SetPoint szoftvernek.

Az új klaviatúra 2,4 GHz-es rádiófrekvenciás kapcsolaton keresztül kommunikál az adott rendszerrel. A termék a már jól ismert Logitech Unifying vevőegységet alkalmazza, ami parányi méretével szinte elveszik az USB 2.0-s portban, így noteszgépek esetében szállításkor sem feltétlenül muszáj kivenni, ezáltal nehezebb elhagyni is.

Az elegáns, letisztult dizájnnal rendelkező Logitech Wireless All-in-One Keyboard TK820 ebben a hónapban kerül az üzletek polcaira, ajánlott végfelhasználói ára pedig 99 dollár lesz.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward