Limitált, évfordulós kiadást kap a ZenFone 6, és nagy frissítés elé néz

Az ünnepi modell jobb képességekkel bír, és érkezik egy olyan frissítés, aminek minden tulajdonos örülni fog.

Limitált, évfordulós kiadást kap a ZenFone 6, és nagy frissítés elé néz

Az ASUS a hónap közepén mutatta be a ZenFone termékcsalád legfrissebb csúcsragadozóját. A Computex 2019 keretében pedig a cég fennállásának a 30. évfordulójára bejelentett egy olyan limitált kiadást, ami elképesztő mennyiségű rendszermemóriával és háttértárral lesz megtoldva. Egy frissítésnek hála pedig még jobb fotós képességek fogják jellemezni.

A ZenFone 6 Edition 30 több dologban is eltér a normál modelltől. A specifikáció tekintetben különbségként kell kiemelni, hogy ebben a szerkezetbe a tervezők már nem kevesebb mint 12 gigabájtnyi RAM-ot pakoltak, ami az egyébként is soknak tekinthető 8 GB-nak a másfélszerese. Ami pedig a tárkapacitást illeti, már 512 GB-tal lehet itt számolni, és mivel támogatja a manapság elérhető legnagyobb, 512 GB-os microSD kártyák használatát is, így akár 1 TB-nyi tárhelyet is a zsebében tarthat majd a felhasználó ezzel a készülékkel. (Nem sok eszköz nyújt hasonló lehetőséget, de képes erre például a Galaxy Note9 is.) Ha valaki szeretne részletesebben megismerkedni a készülékkel, akkor a megjelenéskor született hírünkben olvashat róla behatóban.

Galéria megnyitása

Az ünnepi okostelefon egy különleges matt fekete hátlappal lesz megtoldva, amin látható majd a cég külön erre a célra tervezett logója is, ami más 30. évfordulós termékekre is fel fog kerülni a következő időszakban. Az ASUS úgy döntött, hogy nem fogja korlátlan példányszámban forgalmazni a ZenFone 6 Edition 30-at, hanem meghúzza a limitet mindössze 3000 darabnál. Itt lesz több VIP előnye is a boldog tulajdonosoknak kezdve azzal, hogy a garancia a megszokott 24 hónapnál hosszabb lesz, kereken 30 hónapban lett itt meghatározva a garancia, ami tökéletesen igazodik a 30. évfordulós kiadáshoz.

Az ASUS arról nem számolt be a ZenFone 6 Edition 30 kapcsán, hogy mennyibe fog kerülni, és mikor fog a boltokba kerülni. De mivel csak limitált példányszámban lesz elérhető, így néhány kiemelt helyen lehet majd hozzájutni. És nem kizárt, hogy a 8/256 GB-os ZenFone 6 600 eurós ajánlott fogyasztói árától sokkal drágább lesz, mivel ez mégiscsak egy exkluzív kiadás.

És ha már a ZenFone 6-nál tartunk, akkor arról is érdemes megemlékezni, hogy az ASUS a napokban kiadott az okostelefon számára egy olyan nagyobb frissítést, ami több ponton is javít az eszköz működésén, így jobb lesz például a kamera bizonyos körülmények között. Az okostelefon a frissítést követően jobban fog teljesíteni a Super Night mód és a HDR++ opció esetében is, gyorsabban el fognak készülni a képek, és jobb lesz azoknak a minősége is az algoritmusokat ért módosításoknak hála. Az ASUS kamerás applikációján belül be lehet majd állítani, hogy a hangerő gombokkal lehessen vezérelni az átforduló kameramodul működését, az extra gombot pedig lehet majd alkalmazni az exponáláshoz. És szintén ide kapcsolódik még, hogy stabilabb lesz a kamera az átfordulás közben.

Galéria megnyitása

A frissítés révén változást vehetnek majd észre azok, akik az alapértelmezett hátteret és/vagy az alapértelmezett csengőhangot használják, mert ezeken is módosított az ASUS. De az, hogy itt pontosan mire kell gondolni, az nem derült ki eddig. A Beállítások menüponton belül történt néhány szükséges optimalizálás. Végül néhány szolgáltató esetén bekapcsolta az ASUS a VoLTE és a VoWiFi technológiák támogatását a beszélgetések alkalmával, de ebben az ügyben hazai érdekeltség nincs, magyar szolgáltatóról nem tesz említést a cég.

Az ASUS ZenFone 6 első nagyobb frissítése OTA módon fogja elérni a tulajdonosokat, ez a 16.1210.1904.115-ös verziószámon fut, ez alapján lehet pontosan beazonosítani.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap