Lian Li PC-B10: újabb minőségi ház érkezik

A Lian Li mérnökei egy percre sem állnak meg a tervezésben, ennek eredményeként elkészült a vállalat legfrissebb közepes torony méretű számítógépháza, amely a PC-B10-es típusjelzést viseli. A termék átgondolt felépítéssel érkezik: hűtés és kialakítás tekintetében egyaránt hozza azt a szintet, amelyet a gyártótól elvárhatunk.

Lian Li PC-B10: újabb minőségi ház érkezik

A Lian Li mérnökei egy percre sem állnak meg a tervezésben, ennek eredményeként elkészült a vállalat legfrissebb számítógépháza, amely a PC-B10-es típusjelzést viseli. A termék átgondolt felépítéssel érkezik: hűtés és kialakítás tekintetében egyaránt hozza azt a szintet, amelyet a gyártótól elvárhatunk.

A 210 x 440 x 515 mm-es méretekkel rendelkező alumínium házban elől összesen két ventilátor dolgozik: a 140 mm-es átmérővel rendelkező modell percenkénti 900-as fordulaton üzemel, míg 120 mm-es átmérővel büszkélkedő társának lapátjai percenként 1500 fordulatot tesznek meg. A nagyméretű ventilátorok kiváló hűtést nyújtanak a merevlemezek számára, de a friss levegőből a processzorhoz és az egyéb alkatrészekhez is jut. A GPU és a CPU által termelt meleg levegőt a ház hátulján elhelyezett 120 mm-es ventilátor fújja ki, az egység 1000 fordulat/perc sebességgel dolgozik. A ventilátorok eltávolítható, mosható szűrőkkel vannak ellátva. A tápegység beszereléséhez egy különleges keretet biztosít a gyártó, amely biztonságosan rögzíti az egységet. A ház egyébkén 5 darab 5,25 hüvelykes külső és 4 darab 3.5 hüvelykes belső bővítőhellyel van ellátva, ez utóbbiak rezgéselnyelő rögzítéssel fogadják a merevlemezeket.

A házban Micro-ATX vagy hagyományos ATX alaplapok helyezhetőek el, a ház hátulján 7 darab bővítőhely áll a különböző kártyák rendelkezésére. A termék hangszigetelő habszivaccsal is fel van vértezve a halk működés érdekében, és vízhűtőrendszer fogadására is felkészítették, erről árulkodik a ház hátulján látható két nagyméretű furat. A ház tetején egyébként 2 darab USB 2.0-s, egy darab FireWire és HD+AC97 Audio portokkat is találunk. A szálcsiszolt, anodizált alumínium dizájnnal ellátott termék várhatóan 250 dollár körüli ajánlott végfelhasználói áron kerül forgalomba, az újdonság szállítása a gyártó állításai szerint már megkezdődött.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward