LG olcsóságok furcsa köntösben

Az LG két igen hasonló készüléket is kiállított nemrég, ez a kettő a T375 és a T385 nevet viseli, és mindössze annyi az eltérés, hogy az egyikük két SIM kezelésével is megbirkózik.

LG olcsóságok furcsa köntösben

Az LG két igen hasonló készüléket is kiállított nemrég, ez a kettő a T375 és a T385 nevet viseli, és mindössze annyi az eltérés, hogy az egyikük két SIM kezelésével is megbirkózik.

A dual-SIM-es modell a T375 lesz. Ebben és a T385-ben is ugyanaz a 3,2 hüvelykes QVGA (320 x 240) felbontású, kapacitív vezérlésű megjelenítőt találjuk. A készülékek nem rendelkeznek HSDPA modemmel, így az interneteléréshez WiFi-re lesz szükség. Ezek az eszközök nem okostelefonok, bár az LG úgy harangozta be őket, hogy okostelefonnak tűnjenek, de a Qualcomm BREW MP rendszerre épülnek, amit a Qualcomm azzal a céllal fejlesztett ki, hogy vonzóbbá tegye a nagyon alacsony árfekvésű chipkészleteit. Ez olyannyira nem sikerült nekik, hogy a 2010-es bemutatás óta mindössze egyetlen HTC, a Smart használta ezt fel mostanáig.

Az LG-kben nem árulták el, hogy milyen hardver van, de feltehetően 256 MB rendszermemóriát és egy MSM6-os lapkakészletet tartalmaznak, ami jóval elmarad még az MSM7227 teljesítményétől is. Viszont a zárt és jól optimalizált operációs rendszernek hála nem egy lassú készülékre kell számítani. A háttértár mérete sem ismert, de microSD kezelésére képes 16 GB-ig, így nem jelent gondot a szűk tárkapacitás. A BREW az LG saját fejlesztésű kezelőfelületét kapja majd meg, és integrál minden fontosabb alkalmazást, így lesz Facebook, Twitter, Opera és push email kezelés is. A készülékek kialakításában már nem spórolt a dél-koreai vállalat, még fémet is találunk a gépen, a kellemes tapintású hátlapot pedig csak a 2 megapixeles fixfókuszos kamera és a gyártó logója töri meg.

 

Azt egyelőre nem lehet pontosan tudni, hogy az LG T375 és 385 pontosan mikor mutatkozik majd be, de a tervek szerint erre néhány héten belül sor kerülhet, a készülékek ára pedig 150 dollár körül alakul majd, ami egy picit soknak tűnik. Három színben kerül majd a boltokba mindkét telefon: a megszokott fekete és fehér mellé csatlakozik majd a bordó is.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward