LG notebook két webkamerával, 3D-s kijelzővel

Az LG kínálatában egy új noteszgép jelent meg, amelynek egyik különlegessége abban rejlik, hogy 3D támogatással ellátott LCD kijelzővel érkezik és a benne rejlő lehetőségeket passzív 3D-s szemüveg használatával aknázhatjuk ki. A másik különlegesség az, hogy a termék két darab beépített webkamerát tartalmaz, amelyeknek köszönhetően 3D-s fotók, vagy akár 3D-s videók is készíthetőek, méghozzá egyszerűen.

LG notebook két webkamerával, 3D-s kijelzővel

Az LG kínálatában egy új noteszgép jelent meg, amelynek egyik különlegessége abban rejlik, hogy 3D támogatással ellátott LCD kijelzővel érkezik és a benne rejlő lehetőségeket passzív 3D-s szemüveg használatával aknázhatjuk ki. A másik különlegesség az, hogy a termék két darab beépített webkamerát tartalmaz, amelyeknek köszönhetően 3D-s fotók, vagy akár 3D-s videók is készíthetőek.

Az Xnote A530-as példány LCD kijelzője a gyártó Film Patterned Retarder technológiáját használja, ami egyes LG televíziókból már ismerős lehet (Cinema 3D modellek). A 120 Hz-es képfrissítési ráta mellett üzemelő, 15,6 hüvelykes képátlóval rendelkező LCD kijelző választásunktól függően HD (1366 x 768), vagy Full HD (1920 x 1080) natív felbontás mellett üzemel. Amennyiben a 3D támogatással nem rendelkező példányt választjuk, a natív felbontás értéke 1600 x 900 pixeles lesz. Az újdonság második generációs Core i sorozatú mobil processzorok köré épül, így akár Core i7-es sorozatú központi egységgel is kérhetjük. Rendszermemóriából 8 GB-nyi áll rendelkezésre, míg az adattároló szerepét akár 750 GB-os merevlemez is betöltheti, amelyhez 4 GB-nyi NAND Flash tárhely is jár, így kiaknázhatóak a Diskeeper ExpressCache technológiájában rejlő lehetőségek. A videó vezérlő szerepét egy GeForce GT 555M típusú videokártya tölti be, amely választásunktól függően 1 GB-nyi, vagy akár 2 GB-nyi fedélzeti memóriával is rendelkezhet.

A 2,55 kilogrammos noteszgép DVD-íróval, vagy Blu-ray kombó meghajtóval egyaránt elérhető. A kínálatban a felsoroltak mellett találunk még Gigabites Ethernet vezérlőt, 802.11 b/g/n típusú WiFi adaptert 2.1-es vagy 3.0-s Bluetooth adaptert, hét az egyben memóriakártya-olvasót, valamint ujjlenyomat-olvasót is. A 3D-s kijelzővel ellátott modellek ezzel együtt SRR Wide 3D hangrendszerrel is fel vannak vértezve. Ugyancsak a 3D-s modellek kiváltsága lesz a bevezetőben már említett Dual 3D Webcam rendszer, amely két beépített webkamerát takar.

A hatcellás akkumulátorra támaszkodó notebook USB 3.0-s portot és egy HDMI videó kimenetet is kínál.

A friss notebook első körben Európában, a Közép-Keleten és Afrikában kerül forgalomba, várhatóan még augusztus folyamán, majd ezután egyéb piacokon is elérhetővé válik. A gyártó egyelőre nem árulta el, hogy mennyibe kerül majd az új masina.

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward