LG M62: helytakarékos monitor-TV kombó érkezik

Legyen szó Blu-ray filmekről, HDTV műsorokról, számítógépes játékokról vagy képnézegetésről, az LG M62 típusjelzésű újdonságával praktikus megoldást kínál még a legkisebb nappaliba is.

LG M62: helytakarékos monitor-TV kombó érkezik

Legyen szó Blu-ray filmekről, HDTV műsorokról, számítógépes játékokról vagy képnézegetésről, az LG M62 típusjelzésű újdonságával praktikus megoldást kínál még a legkisebb nappaliba is.

„Az új M62 megfelelő mindazok számára, akik a tökéletes szórakoztató eszközt keresik, amikor helyszűkében vannak. Az elegáns formatervnek és fényes kivitelezésnek köszönhetően a számítógépes kijelző és televízió kombinációja tökéletesen illeszkedik bármilyen nappaliba, a méretre való tekintet nélkül” - magyarázza Nils Seib, az LG vállalat németországi PR-vezetője.

A készülék televízió módban olyan digitális tunert használ (DVB-T/C), mely már az MPEG4 tartalmakat is kezeli, így számottevően jobb képminőséggel számolhatunk a korábbi MPEG2-es megoldásokhoz képest. Természetesen emellett a modell az analóg adással is megbírkózik. A kombó olyan csatlakozókat vonultat fel repertoárjában, mint a két darab HDMI, DVI-D és D-Sub bemenet. Ezen kívül audio csatlakozással is rendelkezik, melyhez beépített hangszórók is tartoznak.

Az M62-es szériát egy újítással is ellátták, melyet USB Quick View névre kereszteltek. Ennek köszönhetően PC nélkül élhetünk a monitor képnézegető funkciójával vagy akár zenehallgatásra is használhatjuk a készüléket. Nevéből adódóan erre közvetlenül USB-n keresztül képes, így a tartalmak gyors megtekintése és meghallgatása egy pendrive segítségével történik. A funkció sikerességében közrejátszik, hogy a monitor a legfrissebb kép- és audio formátumok széles skáláját támogatja.

A sorozat vélhetően legnépszerűbb tagjai, a 22 inches M2262D és 23 colos M2362D modellek 279, illetve 299 eurós kiskereskedői árakon kelletik majd magukat. A nagyméretű M2762D típus a gyártó által javasolt 429 eurós vételáron augusztus végétől lesz kapható Németországban. Várhatóan nemsokára felbukkannak hazánkban is.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward