LG LCD televíziók Google TV platformmal

Az LG az idei Nemzetközi Szórakoztatóelektronikai Kiállításon (CES) egyebek mellett két új Google TV platform köré épülő LCD televízióval is képviselteti magát.

LG LCD televíziók Google TV platformmal

A gyártó standján a kilátogatók megcsodálhatják a Cinema Screen formatervezésű, különböző méretekben bemutatkozó GA7900-as és GA6400-as televíziókat, amelyek Google TV platform köré épülnek.

Az új LCD televíziók passzív 3D támogatással érkeznek, aminek mind a filmrajongók, mind pedig a játékok szerelmesei örülhetnek. A Cinema Screen dizájnra alapozó újdonságok rendkívül vékony kávával rendelkeznek. A letisztult formavilággal büszkélkedő újdonságok látányos, tetszetős talppal érkeznek és szolgáltatások tekintetében sincs okuk szégyenkezésre.

A termékekeket továbbfejlesztett Smart Home kezdőlappal vértezte fel gyártójuk, amelyen keresztül könnyedén hozzáférhetünk a különböző alkalmazásokhoz. A Magic Remote Qwerty távirányító - amely teljes értékű QWERTY billentyűzetet is tartalmaz - hatékony vezérlést tesz lehetővé, így a VoiceSearch, azaz a hangalapú keresés, illetve a PrimeTime műsorújság használata egyszerű és kényelmes. A Smart Home felület különböző típusú kártyákból áll, amelyek mappaként szolgálnak az alkalmazások és az egyéb tartalmak számára.

Az új televíziók kétmagos processzorra támaszkodnak, ami jótékony hatással van a menüben történő navigálás, valamint az internetböngészés és a videó lejátszás sebességére, illetve teljesítményére. Az ütőképes processzor jóvoltából a TruPicture XD technológiában rejlő lehetőségek is kihasználhatóak, ami gyors és pontos képfeldolgozást, gazdagabb színeket, határozottabb kontrasztot és jobb képélességet biztosít, tehát röviden egy képjavító technológiáról van szó.

A Google Platform köré épülő LG SMART TV-k WiFi-n keresztül könnyedén összekapcsolhatóak az okostelefonokkal és egybegépekkel, így a különböző eszközökön tárolt tartalmak könnyedén továbbíthatóak a televízióra.

A Google TV platformra alapozó újdonságok előtelepített OnLive alkalmazással érkeznek, így a TV konzol nélküli játékplatformként működhet (de ez régiófüggő).

A hamarosan kezdődő CES alkalmával a termékek jelenleg még nem ismert tulajdonságairól is lehullhat a lepel, kíváncsian várjuk hány Google TV-s újdonsággal rukkolnak majd elő a gyártók.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward