LG IPS4-es monitorok – Alternatívák TN+Film helyett

Az LG az IPS4-es monitorcsaláddal állít alternatívát a TN+Film paneles monitorokkal szemben.

LG IPS4-es monitorok – Alternatívák TN+Film helyett

Az új monitorcsaláddal kapcsolatban már hetek óta szállingóznak a pletykák, így elég sok információ tudható a termékekkel kapcsolatban – gyakorlatilag az ajánlott végfelhasználói áron kívül most már minden.

A gyártó új monitorainál kihangsúlyozza a bennük alkalmazott IPS panel által kínált előnyöket, mint például a széles látószögek és a színhű megjelenítést. A TN+Film alapú megoldásokkal szemben az IPS alapú újdonságok picivel gyengébb válaszidőt kínálnak, de ezért a fent említett előnyök vastagon kárpótolnak minket. Az IPS4-es család tagjai 178 fokos függőleges és vízszintes betekintési szöget kínálnak, ami TN alapú társaikhoz képest nagy előny. Az újdonságokat az LG az átlagfelhasználóknak, illetve a fénykép- és video szerkesztéssel egyaránt foglalkozó profiknak is ajánlja.

Az IPS4-es monitorsorozat egy hasznos szolgáltatást is bevezet, ami Dual Smart Solution névre hallgat. Ezzel egyszerűen aktiválhatunk egyetlen kattintással egy fejlett, kétmonitoros módot, ami Windows esetében mindkét monitorra kirakja a tálcát és kérésre azonnal megnyit egy-egy böngészőt a kijelzőkön.

Az új monitorok tulajdonságait az alábbi táblázat részletezi:

A vállalat mérnökei arra is gondoltak, hogy a kábelek elegánsan, diszkréten elrendezhetőek legyenek. A hivatalos sajtóközlemény azt is megjegyzi, hogy az új monitorok a korábbi LG LED monitorokhoz képest energiatakarékosabban üzemelnek. Az újdonságok között a hivatalos weboldal alapján kétféle modell lesz, amelyekről a fenti táblázat ad bővebb tájékoztatást.

Az IPS4-es sorozatú, LED-es háttérvilágítással felvértezett újdonságok várhatóan júliusban kerülhetnek a hazai üzletek polcaira. A termékek várható ajánlott végfelhasználói ára egyelőre nem ismert.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward