Letölthető az Office for iPad

A pletykákból valóság lett, így végre minden érdeklődő kipróbálhatja, milyen alkalmazással kedveskedik a Microsoft az iPad tulajdonosoknak.

Letölthető az Office for iPad

A korábbi pletykák alapján várható volt, hogy előbb-utóbb megjelenik a Microsoft népszerű irodai szoftvercsomagjának iPad-re szánt kiadása, az Office for iPad. A pletykákból a napokban valóság lett, ugyanis a Microsoft elérhetővé tette az Office for iPad appot, ami első ránézésre igen vonzónak tűnik.

Az új app a népszerű irodai szoftvercsomag több alkalmazását is tartalmazza, így van benne Word, Excel és PowerPoint is. A felhasználói kezelőfelület egy picit átalakult annak érdekében, hogy tökéletesen illeszkedjen az Apple táblájához, de ettől kár megijedni, hiszen így is megkapjuk a megszokott Office élményt, sőt, ezúttal az érintőkijelzőben rejlő lehetőségekből is profitálhatunk. Az új alkalmazás a Microsoft Modern UI felhasználói kezelőfelületének elemeit kombinálja az iOS 7 "formavilágával", a végeredmény pedig még az Office Online változatával összehasonlítva is egységes hatást kelt. Aki nem hiszi, az alábbi videón saját maga is meggyőződhet róla.

Az Office for iPad ingyenesen letölthető az iOS App Store-ból, és alap esetben a dokumentumok, táblázatok és prezentációk megtekintésére, illetve nagy nyilvánosság előtt történő bemutatásukra használható.

A különböző Office dokumentumok az ingyenes alkalmazás segítségével nem szerkeszthetőek, de ez aligha meglepő. Ahhoz, hogy a fájlokat szerkeszteni tudjuk, aktív Office 365 előfizetésre is szükség van. Persze a fizetős funkciók 30 napos időkereten belül ingyenesen kipróbálhatóak, így eldönthető, érdemes-e előfizetni, vagy sem.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward