Letölthető az Nvidia lélegzetelállító technológiai demója

Az Appollo 11 Holdra szállásának emléket állító technológiai demó megmutatja, mire képes egy GM204-es GPU a VXGI eljárással karöltve.

Letölthető az Nvidia lélegzetelállító technológiai demója

Az Nvidia szeptemberben rántotta le a leplet a GeForce GTX 980-ról, illetve a GeForce GTX 970-ről, majd a hardverben rejlő speciális lehetőségeket azonnal be is mutatta egy kreatív demó segítségével. A demó az 1969-es Holdra szállásnak állít emléket, méghozzá precíz és pontos, valós idejű megvilágítás alkalmazásával. A felettébb érdekes technológiai demót akkoriban még csak videón tekinthették meg az érdeklődők, most azonban már minden GTX 970-980 kártya tulaj futtathatja a saját gépén is.

Az Apollo 11 Demo az Unreal Engine 4-re épül, és a GM204-es GPU hardveres VXGI (Voxel Global Illumination) támogatását használja ki. A demóban néhány beállítás természetesen megváltoztatható: egyebek mellett ki- és bekapcsolható az indirekt megvilágítás (hogy lássuk mekkora a különbség), de Neil Armstrong háromdimenziós hasonmása is eltüntethető, ha szükséges, valamint a kameranézet módosítására is van lehetőség. A technológiai demó innen tölthető le a GeForce GTX 970-es vagy GTX 980-as videokártyával rendelkező konfigurációkhoz.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward