Letölthető az AMD Catalyst 15.8 béta driver

Az új driver hibajavításokkal és optimalizációkkal érkezik, valamint a napokban megjelent új AMD videokártyákat is támogatja.

Letölthető az AMD Catalyst 15.8 béta driver

Az AMD egy új Catalyst driverrel rukkolt elő, ami a 15.8-as verziószámot viseli, viszont nem rendelkezik WHQL minősítéssel. A friss driver hatalmas újításként támogatja az Oculus SDK 0.7-es kiadását, valamint az Ashes of the Singularity-hez is kínál némi DirectX 12-es optimalizációt. Ezen felül javítja a Batman: Arkham Knight stabilitását és teljesítményét, de aki ennél a címnél korábban hibákat tapasztalt, az lehet jobb ha megvárja a fejlesztők tapaszát is, mert van mit javítani a játékon.

Az AMD kiemeli, hogy előfordulhatnak telepítéssel kapcsolatos hibák azoknál a rendszereknél, amelyek AMD 990FX lapkakészlet köré épülő alaplapot használnak és több videokártyát is tartalmaznak, CrossFireX alapon összekapcsolva. Amennyiben ilyen Multi-GPU konfigurációval rendelkezünk, a Catalyst 15.8 béta telepítése előtt érdemes szabályosan eltávolítani a meglévő Catalyst drivert, így elkerülhető, hogy megakadjon a Catalyst 15.8 béta telepítése.

A Windows 7 SP1, Windows 8.1 és Windows 10 operációs rendszerekhez készített Catalyst 15.8 béta 32-bites és 64-bites változatban egyaránt elérhető – Apple Boot Camp platformokhoz azonban nem használható.

Az újdonság a HD 5000-es asztali és Mobility HD 5000-es sorozatú mobil videokártyáktól kezdve az asztali és mobil APU egységeken át minden AMD videokártyához és videóvezérlőhöz passzol, beleértve a frissen piacra dobott Radeon R9 Nanót és a korlátozottan elérhető Radeon R9 370X-et is.

A friss, béta státuszú driver letöltéséhez ide kell ellátogatni.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward