Letölthető az AMD Catalyst 15.6 béta driver

Az új driver a ma megjelenő Batman: Arkham Knight című játékot veszi célba.

Letölthető az AMD Catalyst 15.6 béta driver

Ma érkezett meg az új Batman játék, a Batman: Arkham Knight, így mind az Nvidia, mind pedig az AMD kiadott egy-egy friss drivert, amelyekkel az adott fronton biztosítható a lehető legjobb játékélmény. A Catalyst 15.6 béta driver számos optimalizációval érkezik, amelyek garantálják a játék jó futását és kellő stabilitását.

Sajnos a Batman: Arkham Knight körül nincs minden rendben, hisz PC fronton 30 FPS-es korláttal kell szembenézniük a játékosoknak, de ez a limit kijátszható, ha módosítjuk a konfigurációs fájl tartalmát. Üröm az örömben, hogy a módosítás után mind AMD, mind pedig Nvidia fronton akadozásra és képkocka-kihagyásra kell felkészülni, azaz nem lesz felhőtlen a játékélmény. A problémát várhatóan egy, még a megjelenés napján kiadott gyorsjavítás orvosolhatja majd.

A Catalyst 15.6 béta gyakorlatilag csak ennyi újítást kínál, azaz lényegében csak azoknak érdemes telepíteniük, akik játszani szeretnének a legfrissebb Batman címmel. Maga a driver egyébként a Radeon HD 5000/5000M sorozat tagjaitól a Radeon R9 200/200M sorozat tagjaiig minden asztali és mobil AMD videokártyát támogat, beleértve az asztali és mobil APU egységek integrált videóvezérlőit is. A Radeon R9 300-as sorozathoz, valamint a Fury modellekhez külön driver érkezik a nem is oly távoli jövőben.

A Catalyst 15.6 béta nem telepíthető az Apple BootCamp szolgáltatását használó Mac konfigurációkra, egyéb esetekben pedig fontos, hogy a drivert rendszergazdaként telepítsük, hisz csak így lesz teljes a telepítés. Windows 7 esetében szükséges az SP1-es szervizcsomag megléte is.

A Windows 7, illetve Windows 8.1-es operációs rendszerekhez elérhető szoftvercsomag az AMD hivatalos weboldaláról tölthető le – természetesen 32-bites és 64-bites kiadásban egyaránt.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward