Letölthető a Radeon Software Crimson ReLive Edition 17.5.2

Az új kiadás extra Prey optimalizációt kapott, így az előző driverhez képest némi gyorsulásra lehet számítani – és természetesen a hibajavítások sem hiányoznak.

Letölthető a Radeon Software Crimson ReLive Edition 17.5.2

Elkészült az AMD legújabb Radeon Software Crimson ReLive Edition eszközillesztő-szoftverének legújabb kiadása, amely a 17.5.2-es verziószámot viseli, WHQL aláírást azonban egyelőre nem kapott.

A második májusi driver legfontosabb újítása, hogy a további optimalizációk hatására ismét gyorsult a Prey: a 17.5.1-es kiadáshoz képest a 8 GB-os Radeon RX 580-as videokártyával szerelt rendszereknél akár 4,5%-kal is növekedhet a sebesség, ami ugyan nem sok, de ez is sok-sok fejlesztői munkaóra eredménye, így érdemes megbecsülni.

Galéria megnyitása

Ezt leszámítva csak néhány hibajavítást kapnak a Radeon tulajdonosok, így az alábbiakban részletezett hibajelenségektől a friss driver telepítésével könnyedén megszabadulhatnak.

Íme a lista:

– NieR: Automata alatt esetenként már rövid játékidő után is véletlenszerű alkalmazás-megállást vagy rosszabb esetben alkalmazás-összeomlást is tapasztalhattak a felhasználók, de ennek vége.

– Forza Horizon 3 alatt korábban esetenként nagyon lassú indulásról és nagyon lassú pályabetöltésről panaszkodtak a játékosok, ám a hibajelenséget okozó problémákat már elhárították.

– Multi-GPU alapú konfigurációknál az elsődleges videóvezérlő eseteként letiltottként jelenhet meg a Radeon Settingsen belül, amennyiben az adott kijelző a másik kártya videóvezérlőjére csatlakozik.

– Radeon RX 550-es sorozatú videokártyáknál kisebb rendszer-akadás jelentkezhetett, amennyiben a konfigurációt alvó vagy hibernált állapotba küldték.

A WHQL aláírással nem rendelkező driver a Radeon HD 7700/7700M sorozat tagjaitól felfelé minden újabb asztali és mobil Radeon videokártyát támogat, de fontos megjegyezni, hogy az R9 Fury sorozattól felfelé csak 64-bites driver jár a Windows 7 SP1, Windows 8.1 és Windows 10 operációs rendszerekhez.

Az új driver innen tölthető le.

Neked ajánljuk

Kiemelt
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward