Letölthető a Radeon Software Crimson Edition 16.8.3 béta

Az új driver egy bosszantó hibát javít, valamint optimalizációkat és DirectX 11-es CrossFire profilokat kínál két új játékhoz.

Letölthető a Radeon Software Crimson Edition 16.8.3 béta

Az AMD Radeon Software Crimson Edition drivercsomagja szintet lépett, ugyanis elkészült a 16.8.3-as kiadás, amely a legújabb játékokhoz kínál optimalizációkat, valamint egy furcsa és ritka hibát is javít, ami sok kellemetlenséget okozhat, ha éppen felüti a fejét.

Optimalizációk szintjén két játékot vettek célba a szoftverfejlesztők: az egyik a Battlefield 1 Open Beta, a másik pedig a Deus Ex: Mankind Divided. Ezekhez a címekhez persze nem csak optimalizációk készültek, hanem DirectX 11-es CrossFire profilok is, amelyek a többkártyás rendszerek tulajdonosainak jöhetnek jól.

A hibajavításokat tartalmazó lista ezúttal csak egyetlen tételt tartalmaz, ami egy, a Radeon RX 400-as sorozatú videokártyákat érintő kellemetlenségre nyújt orvosságot. A hiba furcsa és szerencsére ritkán jelentkezik: játék közben véletlenszerűen előfordulhat, hogy ideiglenesen feketére vagy színesre vált a kijelző egy rövid időre, ami fontos küldetés vagy csata teljesítése közben meglehetősen kellemetlen lehet.

A Radeon Software Crimson Edition 16.8.3-as kiadása egyelőre még csak WHQL aláírás nélkül, béta állapotban érhető el. Az új driver videokártyák frontján a Radeon HD 7700/7700M sorozat tagjaitól felfelé minden újabb modellt támogat, operációs rendszerek szintjén pedig Windows 7 SP1, Windows 8.1 és Windows 10 támogatással bír. A 32- vagy 64-bites változat letöltéséhez ide kell ellátogatni.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward