Letölthető a GeForce Experience 2.1-es változata

Az új kiadás apróbb, de fontos újításokkal, illetve hibajavításokkal érkezett.

Letölthető a GeForce Experience 2.1-es változata

Az Nvidia GeForce Experience szoftvere már több, mint két éve bemutatkozott, azóta pedig rendületlenül fejlődik: az új kiadások a hibajavítások mellett szinte mindig tartalmaznak valami újítást is.

A GeForce Experience legutóbbi kiadása a 2.0-s verziószámot viselte. Az áprilisban megjelent változat notebook támogatással, illetve új ShadowPlay és GameStream funkciókkal bővült. Most megérkezett a legfrissebb, 2.1-es változat is, amely kisebb hibajavításokkal és újításokkal büszkélkedik.

Mostantól ShadowPlay módban, játék közben megjeleníthető lesz a kijelzőn az aktuális FPS érték. A funkció csak bekapcsolt ShadowPlay mód esetén aktív, így egyéb esetekben továbbra is a FRAPS-re, vagy egyéb szoftverre van szükség az FPS érték változásának valós időben történő nyomon követéséhez.

Az új kiadásnak köszönhetően a ShadowPlay Shadow módjában mostantól asztali felvételek is készülhetnek. Asztali felvételeket először a GeForce Experience 2.0-s változatával lehetett gyártani, ám a funkció eddig csak manuális felvételkészítés alkalmával volt aktív. A ShadowPlay esetében további újítás, hogy a mikrofonkezelés még fejlettebb lett: mostantól a folyamatos hangrögzítés mellett Push-To-Talk (PTT) funkció is rendelkezésre áll (tehát csak akkor rögzít, ha nyomvatartunk egy előre megadott gombot). A felsoroltakon kívül rögzítési felbontás tekintetében is történt előrelépés, ugyanis a korábbi 1920 x 1200 pixeles limitet 2560 x 1600 pixelre tornázták fel, így mostantól a WQXGA, illetve QHD felbontást használó rendszerek esetében is lehetőség van natív felbontás mellett történő videorögzítésre.

Az újítások mellett több hibát is kijavítottak a fejlesztők, így egyebek mellett javult a Twitch streamek stabilitása, valamint az Adobe Premiere szoftverével történő audió szinkronizáció is zökkenőmentesebb lett.

A GeForce Experience szoftver legújabb, 2.1-es kiadása innen tölthető le, de ha már fent van egy régebbi változat, akkor abból is elindíthatjuk a frissítést.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward