Letölthető a GeForce 365.10-es Game Ready driver

Az új kiadás néhány hibajavítással érkezik, valamint tartalmaz némi optimalizációt a legfrissebb játékokhoz – még az éppen elrajtoló nyílt bétákhoz is.

Letölthető a GeForce 365.10-es Game Ready driver

Az idei tavasz sok-sok új játékot hoz, illetve több játék nyílt bétája is elérhetővé válik, így az Nvidia illetékesei úgy gondolták, készítenek egy friss drivert, ami a lehető legjobb játékélményt biztosítja az új címekhez, hála utolsó pillanatig tartó optimalizálásának.

A GeForce 365.10 Game Ready driver WHQL aláírással érkezik, és számos játékhoz kínál megfelelő támogatást. Ezek között megtaláljuk a Gearbox Software ma megjelenő Battleborn című játékát, de ezzel együtt a Forza Motorsport 6: Apex, az Overwatch, és a Paragon nyílt bétája is elérhetővé válik a hét folyamán. Ezekhez a címekhez ezt a drivert érdemes telepíteni, ha próbára adjuk a fejünket.

A fenti játékokhoz tartozó optimalizációkon felül néhány hibajavítás is szerepel a listán. Az előző driver esetében FPS esés mutatkozott egyes játékok alatt, de ez már a múlté, csak úgy, ahogy a Windows 10 alatt jelentkező SLI vezérlőpanel hibák. A daisy-chain módban használt monitorokkal kapcsolatos hibákat is kijavították, valamint a Dark Souls III teljesítményén is javítottak Windows 7, 8 és 8.1 alatt, ugyanis a korábbi driver ezen a téren még problémákkal küzdött.

Az új driver Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 és Windows 10 alá egyaránt elérhető, természetesen 32-bites és 64-bites kiadásban egyaránt. A friss driver GeForce 400/400M videokártyáktól felfelé minden asztali és mobil videokártyát támogat, a megfelelő kiadás letöltéséhez pedig ide kell ellátogatni, ahonnan a rendszer paramétereinek megadása után letölthető a driver. A dokumentáció megtekintéséhez ide kell ellátogatni.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward