Letölthető a GeForce 364.51 WHQL driver

Ez a kiadás a visszavont GeForce 364.47-es változattól csak abban különbözik, hogy már nem produkálja azokat a zavaró hibákat, amikkel elődje sokkolt.

Letölthető a GeForce 364.51 WHQL driver

Az Nvidia legutóbbi WHQL minősítéssel is ellátott GeForce drivercsomagja hibáktól szenvedett, ahogy azt korábban már megírtuk, így a vállalat a 364.47-es kiadás visszavonása mellett döntött. Emiatt két választási lehetőség maradt: vagy visszatér a hibajelenségtől szenvedő PC tulajdonosa a GeForce 362.00-s driverhez, vagy kipróbálja a béta státuszú GeForce 364.51-es csomagot.

A képre kattinva megnyílik a hivatalos dokumentáció.

A GeForce 364.47-es driver telepítése során egyes rendszereken kékhalál-loop jelentkezett, amit csak csökkentett módban történő indítással, a driver törlésével lehetett orvosolni. Ezzel együtt TDR hibák is jelentkeztek, azaz a driver bizonyos esetekben leállt, majd újraindult. Ez elég volt ahhoz, hogy az Nvidia visszavonja a drivercsomagot, helyette pedig gyorsan kiadjon egy javításokat tartalmazó verziót. Ez, vagyis a GeForce 364.51-es driver mostantól már WHQL aláírással is elérhető, így érdemes lehet telepíteni.

Újítások és optimalizációk tekintetében gyakorlatilag a 364.47-es WHQL driver javított változatával van dolgunk, így a hibajavításoktól eltekintve korábbi hírünk leírása a GeForce 364.51-es kiadásra is vonatkozik. Összességében Vulkan API 1.0 támogatásra számíthatunk, valamint jár némi frissítés az egyes játékokhoz – ezek között a Hitman, a Tom Clancy’s The Division, a Need for Speed, az Ashes of the Singularity és a Rise of the Tomb Raider sorakozik.

Az új driver már letölthető az Nvidia hivatalos weboldaláról, illetve a GeForce Experience appon keresztül is.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward