Letölthető a GeForce 359.06 WHQL Game Ready driver

Az új driver a Rainbow Six: Siege és a Just Cause 3 játékosok számára lehet kiemelten fontos, hisz eszekhez a címekhez érkezett extra optimalizáció.

Letölthető a GeForce 359.06 WHQL Game Ready driver

Megérkezett az Nvidia legújabb Game Ready eszközillesztő szoftvercsomagja, amely ezúttal a GeForce 359.06-os verziószámot viseli és természetesen WHQL minősítéssel is rendelkezik. Ez a kiadás a Just Cause 3-hoz, illetve a Rainbow Six: Siegéhez kínál különböző optimalizációkat, vagyis aki GeForce sorozatú videokártyával rendelkezik, és az említett címek alatt a lehető legjobb játékélményre, illetve teljesítményre vágyik, telepítse az új drivert.

Az említett optimalizációkon felül érkezett még néhány új SLI profil, valamint a 3D Vision és a 3D Compatibility Mode profilok köre is bővült. Ezekről az alábbi felsorolás rántja le a leplet.

Új vagy frissített SLI profilok

•Fallout 4 - SLI profil hozzáadva

•Just Cause 3 - Single-SLI profil hozzáadva

•Umbrella Corps - SLI profil hozzáadva

3D Vision Profilok

•Assassin’s Creed: Syndicate - Minősítés: Nem ajánlott

•Just Cause 3 - Minősítés: Nem ajánlott

•Tom Clancy’s Rainbow Six Siege - Minősítés: Nem ajánlott

3D Compatibility Mode Profilok

•Assassin’s Creed: Syndicate - Minősítés: Kiváló

•Tom Clancy’s Rainbow Six Siege - Minősítés: Nem ajánlott

Hibajavítások terén jó hír, hogy a Call of Duty: Black Ops III összeomlását okozó bugot sikeresen száműzték, így a játék most már Windows Vista, Windows 7, Windows 8.1 és Windows 10 alatt is remekül fut.

Főszerepben a Rainbow Six: Siege és a Just Cause 3

A szoftvercsomag tartalmazza az NView 146.78-as, a HD Audio driver 1.3.34.4-es, az Nvidia PhysX rendszerszoftver 9.15.0428-as, illetve a GeForce Experience alkalmazás 2.7.4.10-es kiadását is, sőt, a CUDA 7.5-ös szoftvermodul sem hiányzik belőle.

Az új driver a GeForce 400-as és a GeForce 400M sorozatú videokártyáktól felfelé minden asztali és mobil GeForce videokártyához alkalmazható. Mobil fronton figyelembe kell venni, hogy a Hybrid Power technológiával ellátott noteszgépek, illetve a Sony egyes noteszgépei nem támogatottak, valamint a Fujitsu notebookokhoz sem passzol ez a kiadás. Az említett noteszgépek esetében az adott gyártó hivatalos weboldaláról kell letölteni a legfrissebb eszközillesztő szoftvert – ha van. A kapcsolódó dokumentációt itt találják az érdeklődők. Az új driver megfelelő kiadását innen lehet letölteni Windows Vista, Windows 7, Windows 8.1 és Windows 10 operációs rendszerhez.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward