Letölthető a GeForce 355.60 WHQL Game Ready Driver

Az új driver már támogatja az első DirectX 12-es játékot, a Stardock által készített Ashes of the Singularity című alkotást, de egyéb újításokat is kínál.

Letölthető a GeForce 355.60 WHQL Game Ready Driver

Megérkezett az Nvidia legfrissebb GeForce eszközillesztő szoftvere, a WHQL minősítéssel és Game Ready jelzéssel egyaránt ellátott GeForce 355.60-as kiadás, ami több újítást is tartogat.

Az új driver legfontosabb előnye, hogy ezzel a kiadással érhető el a legjobb játékélmény a Stardock legfrissebb RTS játékában, az Ashes of the Singularity című alkotásban. Utóbbi cím azért is bír hatalmas jelentőséggel, mert egyike azoknak a játékoknak, amely már DirectX 12-es támogatással is fel van vértezve.

A GeForce 355.60 WHQL Game Ready driver emellett tartalmazza az Nvidia GameWorks VR SDK béta kiadását is, plusz felvonultat néhány friss SLI profilt, amelyek a Devil May Cry 4: Special Edition-höz, illetve a Next Car Game: Wreckfest-hez készültek. Végül, de nem utolsó sorban két friss, illetve frissített 3D Vision alkalmazásprofil is érkezett, amelyek a Total War: Arena és a

Trine 3 című játékot veszik célba.

A friss driver a megjelenítő-eszközillesztőn kívül tartalmazza az NView 146.67-es kiadását, a HD Audio driver 1.3.34.3-as változatát, a PhysX rendszerszoftver 9.15.0428-as változatát, illetve a GeForce Experience alkalmazás 2.5.12.11-es kiadását is, sőt, része még a CUDA 7.5 is.

A driver asztali videokártyákhoz a GeForce 400-as sorozattól felfelé minden GeForce videokártyát támogat, mobil videokártyák frontján pedig GeForce 400M sorozattól felfelé használható. Az újdonság Windows Vista, Windows 7, Windows 8.1 és Windows 10-es operációs rendszerhez egyaránt elérhető, természetesen 32-bites és 64-bites változatban egyaránt.

Letöltéséhez ide kell ellátogatni, majd a megfelelő rendszerparaméterek megadása után azonnal meg is kapjuk a passzoló csomagot.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward