Letölthető a GeForce 353.06-os WHQL driver

Az új driver nem csak GeForce GTX 980 Ti támogatást kínál, de új szolgáltatásokat és számos optimalizációt is, így érdemes lehet letölteni a GeForce-okhoz.

Letölthető a GeForce 353.06-os WHQL driver

Az Nvidia legfrissebb videokártyája, a GeForce GTX 980 Ti ma rajtolt el, így nem meglepő, hogy a vállalat ezzel egy időben egy friss drivert is elérhetővé tett, ami egyebek mellett már a GeForce GTX 980 Ti-t is támogatja.

A GeForce 353.06-os kiadás természetesen WHQL minősítéssel érkezik, azaz végleges, stabil driverről van szó. Ez az eszközillesztő szoftver tulajdonképpen egy Game Ready Driver is egyben, ugyanis ezzel a kiadással fut legjobban a Heroes of the Storm. Az említett címhez természetesen SLI profil is jár, sőt, a GeForce Experience segédprogramon keresztül egyetlen kattintással elérhető optimalizáció is rendelkezésre áll, így már semmi sem állhat a felhőtlen kikapcsolódás útjába.

Az R353-as driver sorozat ezzel együtt néhány újítást is bevet. Mostantól elérhető a G-Sync támogatás ablakban futó alkalmazásokhoz is, és választhatóvá vált, hogy teljes képernyős alkalmazásoknál a felső határ felett legyen e V-Sync vagy ne.

Az új driverbe bekerült a G-Sync monitorokból már ismerős ULMB ki-bekapcsolása, a DSR (Dynamic Super Resolution) pedig elérhetővé vállt mobil GPU-kon is.

A vállalat persze nem csak a legmodernebb videokártyák tulajdonosaira gondolt, hanem a régebbi modellekéire is: a Kepler alapú GeForce GTX 600-as és GeForce GTX 700-as videokártyák esetében számos optimalizációt eszközöltek a fejlesztők annak érdekében, hogy e videokártyák jobb teljesítményt mutathassanak fel a különböző játékok alatt. Az elérhető gyorsulás mértéke konfigurációtól és játéktól függően változik.

Az új driver letöltéséhez az Nvidia hivatalos weboldalára kell ellátogatni, ahol a szükséges paraméterek megadása után megkapjuk a megfelelő driver kiadást. A driver a GeForce 400/400M sorozattól felfelé minden Nvidia GeForce videokártyát támogat, operációs rendszer tekintetében pedig Windows XP-re, Vistára, 7-re és 8.1-re is elérhető.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward