Letölthető a GeForce 331.82 WHQL driver

Az új driver a lehető legjobb játékélményt kínálja  Assassins Creed IV: Black Flag és Need for Speed: Rivals alatt, de emellett némi sebességnövekedést is hoz, aminek a 4K-s felbontás mellett játszók fognak örülni.

Letölthető a GeForce 331.82 WHQL driver

Megérkezett az Nvidia legfrissebb GeForce sorozatú eszközillesztő szoftvere, amely a GeForce 331.82-es verziószámot viseli és természetesen WHQL minősítéssel is rendelkezik.

Az új GeForce driver a lehető legjobb játékélményt biztosítja Assassins Creed IV: Black Flag és Need for Speed: Rivals alatt, így aki ezekkel a címekkel szeretne felhőtlenül játszani – és GeForce sorozatú videokártyával ellátott konfigurációval rendelkezik –, feltétlenül be kell szereznie a GeForce 331.82 WHQL kiadását. Az új driver persze teljesítménynövekedést is kínál, ám ennek most csak azon kevesek örülhetnek, akik 4K-s felbontás és SLI multi-GPU rendszer használata mellett játszanak Metro: Last Light-tal, Crysis 3-mal vagy Battlefield 4-gyel – ők a korábbi driverhez képest akár 50%-os teljesítménynövekedést is tapasztalhatnak.

A GeForce 331.82-es driver – R331-es sorozatú társaihoz hasonlóan – egykártyás módban is kínál némi teljesítménynövekedést a GeForce 327.23 WHQL kiadásához képest. A növekedés mértéke optimális esetben az alábbiak szerint alakul GeForce GTX 770, 780, TITAN vagy 780Ti videokártya alkalmazásakor:

[list type="unordered"]

[*]Akár 50%-os gyorsulás Metro: Last Light alatt

[*]Akár 26%-os gyorsulás Crysis 3 esetében

[*]Akár 18%-os gyorsulás Battlefield 4 alatt

[/list]

Az új GeForce driver tartalmazza a GeForce Experience szoftver legfrissebb, 1.7.1-es kiadását, de emellett a PhysX rendszerszoftver 9.13.0725-ös, illetve a HD Audio driver v1.3.26.4-es változata is megtalálható benne.

A friss eszközillesztő szoftver a GeForce 8-as sorozatú videokártyáktól a GeForce GTX 780 Ti-ig bezárólag minden eddig megjelent asztali Nvidia videokártyát támogat, sőt, az ION, illetve ION LE videóvezérlővel felszerelt rendszerekhez is passzol.

A GeForce 331.82 beszerzésében az alábbi hivatkozások segítik az érdeklődőket:

[bold][list type="unordered"]

[*]Windows Vista/7/8/8.1: 32-bit | 64-bit

[*]Windows XP: 32-bit |64-bit

[/list]

[/bold]

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward