Letölthető a GeForce 310.70 WHQL driver

Letölthető a GeForce 310.70 WHQL driver

A friss eszközillesztő szoftver a korábban bemutatott GeForce 310.70 béta alapjaira építkezik – attól tulajdonképpen csak a WHQL minősítés meglétében tér el. A WHQL minősítéssel ellátott szoftver kínál némi optimalizációt a Far Cry 3-hoz, így a játék a korábbi WHQL drivernél konfigurációtól függően akár 38%-kal jobb teljesítmény mellett is futhat. Emellett a Call of Duty: Black Ops 2-höz, illetve az Assassin’s Creed III-hoz is jár némi optimalizáció, így előbbi akár 26%-kal, míg utóbbi akár 18%-kal gyorsulhat. Az említett két játék esetében a TXAA élsimítást is kezelésbe vették az Nvidia mérnökei, így remek képminőségre számíthatunk.

A friss eszközillesztő szoftver több játékban is gyorsulást hoz az előző, 306.97-es verziószámú WHQL driverhez képest. A gyorsulás a GeForce 400-as, GeForce 500-as és GeForce 600-as sorozat tagjait egyaránt érinti.

Az Nvidia belsős teszteket is készített a gyorsulás várható mértékéről, igaz, ezekben csak néhány videokártya szerepel. A driver repertoárjában persze friss SLI és 3D Vision profilok is jelen vannak, amelyekről bővebb tájékoztatást a kiadási megjegyzésekben találnak az érdeklődők. Jó hír, hogy az új driver egyebek mellett a CUDA 5 ToolKit segítségével készített alkalmazásokat is támogatja. Fontos újítás, hogy a friss driver immár az ablakban futó DirectX 9-es játékokhoz is kínál sztereó 3D támogatást. Apró, de sokak számára ugyancsak fontos plusz, hogy a GeForce vezérlőpanelen a rendszerinformációs ablakban mostantól a memória-sávszélességgel kapcsolatban is rendelkezésre áll némi információ.

A friss eszközillesztő-szoftver az Nvidia GeForce 8-as sorozatának tagjaitól napjaink legmodernebb GeForce videokártyáiig bezárólag minden Nvidia videokártyához használható, sőt, még az Nvidia ION alapú megoldásokat is támogatja. Az OpenGL 4.3-as támogatással érkező driver tartalmazza a PhysX rendszerszoftver 9.12.1031-es, valamint a HD Audió driver v1.3.18.0-s változatát is.

A friss driver az alábbi hivatkozások segítségével tölthető le.

 

[list type="unordered"]

[*]Windows XP: 32-bit | 64-bit

[*]Windows Vista, Windows 7, Windows 8: 32-bit | 64-bit

[/list]

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward