Letölthető a Firefox 9.0 béta

A Firefox 8.0-s kiadása nemrégiben vált elérhetővé. Az új verzió biztonságot és stabilitást javító frissítésekkel, valamint néhány kisebb dizájnbeli módosítással érkezett, de emellett néhány meglévő technológia támogatása is frissült, ahogy arról korábban már beszámoltunk.

Letölthető a Firefox 9.0 béta

A Firefox 8.0-s kiadása nemrégiben vált elérhetővé. Az új verzió biztonságot és stabilitást javító frissítésekkel, valamint néhány kisebb dizájnbeli módosítással érkezett,  de emellett néhány meglévő technológia támogatása is frissült, ahogy arról korábban már beszámoltunk.

Az új kiadást vegyes érzelmekkel fogadták a felhasználók, de azért a többség örült a szoftver érzekésének. Kétségtelen tény, hogy manapság az egyes fő kiadások között csak kisebb változások mutatkoznak – egy-egy új változat nem jelent akkora mérföldkövet az előzőhöz képest, mint korábban. Stratégia ide vagy oda, az már biztos, hogy a Mozilla szoftvermérnökei gőzerővel dolgoznak az újabb, 9.0-s kiadáson, amelynek béta változat már le is tölthető. Ez a verzió a korábbinál jobb JavaScript teljesítményt kínál, de ezen kívül továbbfejlesztett HTML5, MathML és CSS támogatás is jelen van a repertoárjában.

A stabilitást érintő frissítések mellett az alábbi újításokat kínálja a Firefox 9.0 béta:

 

[list type="unordered"]

[*]Jobb téma integráció Mac OS X Lion esetében. A szoftver kezelőfelülete a korábbinál jobban passzol az említett operációs rendszer témájához.

[*]Kétujjas, húzó mozdulaton alapuló navigáció Mac OS C Lion esetében.

[*]JavaScript alatt lekérdezhető a Do Not Track opció állapota.

[*]Font-stretch támogatás.

[*]Továbbfejlesztett text-overflow támogatás.

[/list]

A Firefox 9.0 béta Windows, Mac OS és Linux operációs rendszerekhez egyaránt elérhető. A megfelelő változat letöltéséhez ide kell ellátogatni.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward