Letölthető a Firefox 11 béta

Letölthető a Firefox 11 béta

A Firefox 10-es kiadása, amellyel a vállalat az üzleti felhasználókat, az intézményeket és minden olyan felhasználót próbál megcélozni, akiket elriaszt a hathetente megjelenő új Firefox verzió, már egy ideje letölthető. A webböngészővel kapcsolatos legfontosabb információk korábbi hírünkből könnyedén beszerezhetőek, méghozzá innen. A napokban már a Firefox 11 béta kiadása is megjelent, amely többféle újdonságot is kínál.

Az új béta változat friss migrációs eszközt tartalmaz, amely képes a Chrome könyvjelzőket, előzményeket és sütiket is importálni. Emellett a friss Firefox bővítmény szinkronizációs képességgel, új dizájnnal ellátott HTML5 médiavezérlőkkel és néhány új technológia támogatásával érkezik. Utóbbiak közé tartozik a CSS szövegméretező funkciójának támogatása (text-size-adjust) és az outerHTML funkció támogatása.

Az új, még csak béta változatban elérhető webböngésző a fentiek mellett számos olyan eszközt is kínál, amelyek a weboldalfejlesztők munkáját könnyítik meg. Ezek között jelen van a Page Inspector 3D View, az új stílusszerkesztő eszköz, az SPDY támogatás és még sok más is.

A Firefox 11 béta Windows, Mac OS és Linux operációs rendszerekhez egyaránt elérhető, letöltéséhez ide kell ellátogatni.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward