Letölthető a Catalyst 14.11.2 béta

Az új driver a Far Cry 4-hez, illetve a Dragon Age: Inquisition-höz kínál optimalizációkat, így ezekhez a játékokhoz feltétlenül érdemes letölteni a Radeonokhoz.

Letölthető a Catalyst 14.11.2 béta

Az AMD egy újabb béta státuszú driverrel rukkolt elő, amely ezúttal a Catalyst 14.11.2 béta jelölést viseli. A legfrissebb driver két új játékhoz kínál különböző optimalizációkat: az egyik a Far Cry 4, a másik pedig a Dragon Age: Inquisition.

A Far Cry 4 esetében bekapcsolt élsimítás mellett, egyetlen GPU-val rendelkező rendszer esetén akár 50%-kal javulhat a teljesítmény, ha a friss drivert alkalmazzuk. Dragon Age: Inquisition esetén a Catalyst 14.11.2 béta segítségével 5%-os teljesítménynövekedésre lehet számítani – ez a megállapítás ugyancsak egy GPU-s rendszereken, bekapcsolt élsimítás esetén érvényes.

A fentiek mellett CrossFire profilok is érkeztek az említett játékokhoz, igaz, a CrossFire támogatás csak a Dragon Age: Inquisition esetében érhető el, a Far Cry 4 esetében ugyanis letiltották, amíg az AMD és az Ubisoft szakemberei el nem hárítják a különböző hibajelenségek okait.

Az új driver asztali- és mobil Radeon videokártyákhoz, illetve asztali és mobil AMD APU egységekhez egyaránt passzol, méghozzá a HD 5000, HD 5000(M), és HD 6000D sorozattól felfelé. A béta státuszú driver Windows 7 és Windows 8.1-es operációs rendszerekhez tölthető le, természetesen 32- és 64-bites kiadásban egyaránt. A Catalyst 14.11.2 béta innen szerezhető be.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward