Letölthető a Catalyst 13.2 béta 4

A friss driver ezúttal Crysis 3 alatt kínál jelentősebb teljesítménynövekedést az egyetlen GPU-ra támaszkodó konfigurációk esetében.

Letölthető a Catalyst 13.2 béta 4

Az AMD szoftvermérnökei a jelek szerint hatalmas figyelmet fordítanak a Catalyst optimalizációjára: megérkezett a Catalyst 13.2 negyedik béta kiadása, amely ezúttal a Crysis 3 játékosok számára kínál némi teljesítménynövekedést.

A Catalyst 13.2 korábbi bétája több hasznos újítást is tartalmazott: az új driver több játékhoz kínált teljesítmény-optimalizációt, de emellett a már jól ismert képkocka rendereléssel kapcsolatos problémára is nyújtott némi orvosságot, ami a játékok kiegyensúlyozottabb futását eredményezte. A képkocka renderelés késleltetésével kapcsolatos optimalizációk Borderlands 2, Guild Wars 2, illetve The Elder Scrolls V: Skyrim alatt érzékelhetőek - ezeknek köszönhetően a képkocka renderelési idők egységesebbek, nincsenek kiugróan magas késleltetések, amelyek a játék "darabos" futását eredményeznék. Ez az optimalizáció mind az újabb, GCN alapú, mind pedig a régebbi, Radeon HD 6000-es sorozatú videokártyák esetében érezteti pozitív hatását.

A friss, Catalyst 13.2 beta 4 névre keresztelt driver minden korábbi béta kiadás optimalizációit és javításait tartalmazza, sőt, további optimalizációkat is kínál, amelyeknek ezúttal a Crysis 3 multiplayer béta kiadásával játszó játékosok fognak leginkább örülni. A driver korábbi, harmadik béta kiadása már kínált némi teljesítménynövekedést Crysis 3 alatt, igaz, ezt többnyire csak bekapcsolt MSAA mellett érezhettük, maximális mértéke pedig 15% volt. A friss, Catalyst 13.2 beta 4-es driver ezzel szemben optimális esetben további 50%-os teljesítménynövekedést is kínálhat, amit főleg egy GPU-s konfigurációk esetében, 4x-es, illetve 8X-os MSAA alkalmazása mellett érzékelhetünk.

A Catalyst 13.2 beta 4 innen tölthető le Windows Vista, Windows 7 és Windows 8 operációs rendszerekhez. A friss driver Radeon HD 5000-es sorozatú, illetve újabb asztali- és mobil videó vezérlőkhöz használható.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward