Leszámol a 8,9 hüvelykes Aspire One-okkal az Acer?

"Ipari források" tanúsága szerint nem zárható ki, hogy az Acer felszámolná a jelenlegi, 8,9 hüvelykes Aspire One netbookját az idei én második negyedében, áthelyezve a fókuszt az új, 10,1 hüvelykes modellre. Ezzel együtt azonban a kisebb Aspire One-t lecserélhetik egy új, "vállalkozói" modellre.

Leszámol a 8,9 hüvelykes Aspire One-okkal az Acer?

"Ipari források" tanúsága szerint nem zárható ki, hogy az Acer felszámolná a jelenlegi, 8,9 hüvelykes Aspire One netbookját az idei év második negyedében, áthelyezve a fókuszt az új, 10,1 hüvelykes modellre. Ezzel együtt azonban a kisebb Aspire One-t lecserélhetik egy új, "vállalkozói" modellre.

Az általunk már eddig is ismert 10,1 hüvelykes Aspire One-t a Compal Electronics gyártotta az Acernek, míg az eredeti Acer netbookot a Quanta Computers készítette. Állítólag ugyan az Acer fontolgatja a Quanta-szerződés felbontását, ám ezzel együtt azt is, hogy további két új - 10,1 és 8,9 hüvelykes - "vállalkozói" netbookot szervezne ki a gyártóhoz.

És hogy miben is különbözik a fogyasztói és a vállalkozói változat? Leginkább csak megjelenésben és garanciális feltételekben, tekintve hogy hardver szempontjából a legtöbb netbook lényegében egyforma. A 8,9 hüvelykes Aspire One eladásai azonban az Acert még így is a rivális ASUS elé repítették a decemberi adatok tanúsága szerint.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward