Lencsevégen az LG Optimus EX

Ismét felbukkant, az LG SU880 kódnéven ismert készülék. Nem először hallat magáról a kisebbik dél-koreai készülék, ugyanis már szeptemberben találkozhattunk vele.

Lencsevégen az LG Optimus EX

Ismét felbukkant, az LG SU880 kódnéven ismert készülék. Nem először hallat magáról a kisebbik dél-koreai készülék, ugyanis már szeptemberben találkozhattunk vele.

Feltehetően közeleg a készülék leleplezése a nagyközönség számára is, hiszen a képeken az egyik dél-koreai szolgáltató logójával ellátott doboz társaságában látható. Ennek megfelelően valószínűleg, az SK Telecom kínálatában tűnhet fel a szögletes készülék.

Az LG készüléke 4 colos átmérővel rendelkező, IPS technológiát használó kijelzőt kapott, ami 800 x 480 pixeles felbontást produkál. Ezt egy kétmagos Tegra 2 hivatott kiszolgálni, ami egy kisebb órajel emelést követően 1,2 GHz-en üzemel. 1 GB rendszermemória és 8 GB háttértár áll rendelkezésünkre, de persze ez utóbbi bővíthető lesz, microSDHC formájában, akár 32 GB-tal. Hátul egy 5 megapixeles kamera figyel, ami egyúttal 1080p videók rögzítésére is alkalmas, az előlapon pedig egy 3 megapixeles optika kapott helyet, ilyen felbontás mellett, akár már videocsevegésen túl, fotózásra is alkalmas lehet. Adatkapcsolatban is erős a készülék, a WiFi DLNA képes, és a Bluetooth 3.0 mellett, TV-tuner is helyet kapott benne, valamint a minimális 3,5 mm-es és az USB csatlakozó mellett, megtalálható rajta egy HDMI port is. Ezen paraméterek mellé, egy kicsit szűkösnek tűnhet, az 1500 mAh-s akkumulátor.

Egyelőre az Android 2.3-mal (Gingerbread) kell beérnünk, de remélhetőleg elkészül rá az Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) is. A megjelenés pontos dátuma nem ismert, mint ahogy a várható ára sem, valamint a megjelenéssel kapcsolatban az sem biztos, hogy elér-e hozzánk, mivel vannak, ennek ellenkezőjére utaló jelek, de azért bizakodjunk, hogy nem marad Dél-Koreában.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward