Lencsevégen az ASUS RoG Claymore billentyűzete

A RoG sorozat legújabb tagja igen ígéretes terméknek tűnik.

Lencsevégen az ASUS RoG Claymore billentyűzete

Az ASUS gamereket célzó RoG (Republic of Gamers) sorozata hamarosan egy új billentyűzettel gyarapodik, az újdonság pedig nem más, mint a RoG Claymore, ami egy felsőkategóriás gamer klaviatúra lesz.

A RoG Claymore a mai trendeknek megfelelően RGB LED alapú, 16,8 millió színárnyalat megjelenítésére képes háttérvilágítást kapott, ami a lecsatolható numerikus billentyűzetnél is elérhető. Ez, vagyis a lecsatolható rész több szempontból is különleges: egyrészt segít, hogy LAN party alkalmával helytakarékosabb lehessen a billentyűzet, másrészt viszont extra USB 3.0-s portot és egy görgőt is kínál – utóbbi alap esetben hangerőszabályzásra használható. Az utolsó extra, hogy a numerikus billentyűzet az alap klaviatúra jobb és bal oldalára egyaránt felcsatolható, azaz úgy használhatjuk, ahogy éppen kényelmesebb.

Mivel felsőkategóriás, kifejezetten játékosoknak szánt termékről van szó, így a magas billentyűk mechanikus alapokon nyugszanak, de azt egyelőre nem tudjuk, hogy mi lesz a választék kapcsolók tekintetében.

A termék szinkronizálható lesz a RoG alaplapokkal, így billentyűkombinációk segítségével lehetőség lesz processzor- és memória-tuningra, ventilátor fordulatszám módosításra, valamint a BIOS gyors elérésére is. Az új billentyűzet elegáns mintázattal érkezik, amelyet a maja kultúra inspirált, alapját pedig alumíniumötvözetből álló keret adja, így meglehetősen masszív lesz.

A RoG Claymore rövidesen megjelenhet, és a hazai képviselettől megtudtuk, hogy mint a többi Asus gamer billentyűzet, ez is elérhető lesz magyar kiosztással, az ára pedig 60 ezer forint környékére várható.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward