Ledes, Full HD monitor érkezik a Philipstől

Ledes, Full HD monitor érkezik a Philipstől

A Philips háza tájáról elég régóta érkeztek az utolsó olyan hírek, amelyek friss monitor megjelenéséről számoltak be. Most végre megtört a jég, ugyanis a vállalat illetékesei büszkén jelentették, be, hogy elérhetővé vált a Brilliance sorozat legfrissebb tagja, amely 21,5 hüvelykes képátlójú kijelzőt tartalmaz.

A Brilliance 226CL2 típusjelzéssel ellátott megjelenítő TN típusú LCD panelre alapoz, amely ledes háttérvilágítással érkezik, így CCFL alapú társainál kevesebbet fogyaszt. A 21,5 hüvelykes képátlójú TN panel 1920 x 1080, azaz Full HD Natív felbontás mellett dolgozik. A panel válaszideje 2 ms-os (GTG), fényereje 250 cd/m2-es, míg dinamikus kontrasztaránya húszmillió az egyhez értéket képvisel. Az új monitor SmartImage szolgáltatással érkezik, amelynek köszönhetően az éppen megjelenített tartalom alapján módosítja a különböző beállításokat a termék annak érdekében, hogy a kép a lehető legszebb lehessen.

A Philips Brilliance 226CL2 összesen kétféle videó bemenetet kínál: az újdonságon egy D-Sub és egy DVI csatlakozót találunk. A friss monitor hamarosan megjelenik kereskedelmi forgalomban is, ajánlott végfelhasználói ára pedig 165 euró lesz.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward