Lebuktak Xperia Tablet kiegészítői is

A Sony úgy tűnik, hogy ezúttal semmit sem szeretne a véletlenre bízni, így hát az Xperia termékcsaládba besorakozó táblagép mellé, egy sor kiegészítőt is kínál majd. Ezek funkcionalitásukban teljesen eltérnek majd, ám a pontos képességeik még nem ismertek (igaz, ezeket nem is lehet túl részletek bemenően jellemezni).

Lebuktak Xperia Tablet kiegészítői is

A Sony úgy tűnik, hogy ezúttal semmit sem szeretne a véletlenre bízni, így hát az Xperia termékcsaládba besorakozó táblagép mellé egy sor kiegészítőt is kínál majd. Ezekre szükség is lehet, mivel a japán gyártónak eddig a táblagépek piacán nem sikerült igazán gyökeret vernie. Két próbálkozásukból kettő fulladt kudarcba, ami nem túl bizalomgerjesztő. Az új Xperia Tablet eladásait két fajta állvánnyal és egy dokkolható billentyűzettel (és egyben tokkal) segítenék.

Az első állvány egy egyszerű talp lényegében, amire feltéve szabadon mozgatható a készülékünk. Ebben tehát semmi különös nincs, viszont a kivitelezés mesteri. A megjelenése, és az anyaghasználata is prémium érzetet kelt, és tökéletes dísze lehet a lakásnak a hasznosságán túl is.

A komolyabb "talp" már inkább egy multimédiás dokkoló. Ebben helyet kapott egy audio erősítő, hangszórók és távirányítóval is használható lesz. Ezzel a masina ilyen jellegű használata teljesen új szintre emeli a élményt. Arról bővebben még nincs tudomásunk, hogy az audió részleg milyen teljesítményű lesz, de az 1-2 wattos beépített hangszórót biztosan mérföldekkel fogja verni.

Végül a harmadik extra egy tokkal összekombinált billentyűzet, amely így egyben védi is a gépet. A képek alapján egyéb csatlakozókat nem tartalmaz, és a gombok vélhetően érintésre reagálnak majd, bár nem zárható ki az sem, hogy csak nagyon lapos kivitelű hagyományos gombokról van szó. Erről viszont egyéb információnk nincs egyelőre. Várhatóan több színben is elérhető lesz, de a fotókon csak fektében tűnik fel.

Ezekkel az Xperia Tablet biztosan sokak számára vonzóbb lehet, mint néhány vetélytárs, de persze ez közel sem lesz elég. A fő szempont továbbra is a meggyőző hardver és szoftver kombinációja, a jó kellékfelhozatal csak másodlagos szempont lesz a legtöbb esetben.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward