Látogatottsági rekordok a Vaterán

Látogatottsági rekordok a Vaterán

A Vatera.hu regisztrált felhasználóinak száma már meghaladja a 940 ezer főt, a látogatottság a portál üzemeltetőinek tájékoztatása szerint szeptemberben többször is rekordot döntött. A legnagyobb hazai aukciós portálra naponta átlagosan 52 ezer új aukciót listáznak a felhasználók, naponta mintegy 26 ezer licit érkezik és 8,5 ezer sikeres eladás zárul. A portál statisztikái szerint a 25-39-es korosztály a legaktívabb vaterázó. A legnépszerűbb termékek továbbra is az elektronikai és számítástechnikai cikkek (mobiltelefon, gps, laptop), de kiemelkedő a régiségek, órák, ékszerek forgalma is.

Az augusztusban bevezetett profi eladó programban (PEP) a nagyon szigorú minőségi követelményeknek megfelelő nagyobb forgalmú és minőségi szolgáltatást nyújtó eladók vehetnek részt. Az ő kereskedésüket kedvezményekkel és kiemelt ügyfélszolgálattal segítik. A program felhasználóinak száma már megközelíti az ezret, a PEP-es eladások jelenleg a sikeresen záruló aukciók 20 százalékát adják.

A Vatera.hu persze nem véletlenül alkalmaz biztonsági szakértőt. A szakember április óta tíz esetben segített felderíteni a gyanús felhasználókat, a rendőrséggel karöltve eddig már négy esetben sikerült elfogni a csalókat. A bíróság szabadságot korlátozó kényszerintézkedéseket rendelt el az elkövetőkkel szemben. Jelenleg hat esetben folyik eljárás, a szakember reményei szerint hamarosan elfogják a tetteseket.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward