LanBoy Air: új PC ház, ami vonzza a tekintetet

Az Antec egy különleges számítógépházzal rukkolt elő, amely a szokatlan felépítéssel rendelkező házak szerelmeseit, főként a játékosokat veszi célba. A LanBoy Air névre keresztelt kuckó teljes egészében moduláris felépítéssel rendelkezik annak érdekében, hogy maximálisan testreszabható és főleg egyszerűen szerelhető legyen. A hatékony szellőzés érdekében a gyártó a ház minden felületén perforált borítást alkalmazott, ahol csak lehetett, így a termék tényleg jól szellőzik és sajnos elég könnyen meg is telik porral.

LanBoy Air: új PC ház, ami vonzza a tekintetet

Galéria megnyitása

Az Antec egy különleges számítógépházzal rukkolt elő, amely a szokatlan felépítéssel rendelkező PC házak szerelmeseit és főként a játékosokat veszi célba. A LanBoy Air névre keresztelt kuckó teljes egészében moduláris felépítéssel rendelkezik annak érdekében, hogy maximálisan testreszabható és főleg egyszerűen szerelhető legyen. A hatékony szellőzés érdekében a gyártó a ház minden felületén perforált borítást alkalmazott, ahol csak lehetett, így a termék tényleg jól szellőzik és sajnos elég könnyen meg is telik porral.

Galéria megnyitása

Az 590 x 288 x 580 mm-es mérettel rendelkező újdonságról azt hihetnénk, hogy pehelykönnyű, pedig ez egyáltalán nem igaz: a közepes torony (mid tower) felépítéssel bíró újdonság 11 Kg-os súllyal büszkélkedik. No de inkább nézzük, hogy áll a termék bővítőhelyek tekintetében. Az 5,25 hüvelykesből összesen hármat találunk, 3,5 hüvelykes merevlemezből pedig összesen hatot helyezhetünk el a ház belsejében. A meghajtók rezgésmentes rögzítéséről az AirMount névre keresztelt felfüggesztés-rendszer gondoskodik, amely megakadályozza, hogy a merevlemezek motorja, valamint író/olvasó fejei által keltett rezgések átterjedjenek a ház egyéb részeire. Érdekesség, hogy a gyártó gondolt a 2,5 hüvelykes meghajtókra is: a rendszer két bővítőhelyet kínál a mobil merevlemezek és az SSD meghajtók számára.

Galéria megnyitása

Az újdonság előlapi kivezetései között a szokásos audió csatlakozók mellett két darab USB 2.0-s, valamint egy USB 3.0-s port is helyet kapott. A tápegység helye a ház hátulján, alul van kialakítva, a ház hátulján pedig két furatot is elhelyezett a gyártó, amelyek a folyadékhűtő rendszerekhez tartozó külső hőleadó radiátor szerelésekor jöhetnek jól. Ha már a hűtésnél tartunk, ejtsünk pár szót arról is, hogy pontosan mennyi és mekkora méretű légkeverő kapott helyet a házban. Elől két darab, fokozatmentesen állítható fordulatszám szabályzóval ellátott 120 mm-es átmérőjű, ledes fényárban pompázó ventilátor, a ház oldalán két darab 120 mm-es TwoCool ventilátor, a ház hátulján pedig egy darab 120 mm-es TwoCool légkeverő tanyázik. A gyártó hivatalos weboldalán található ismertető szerint a tartozékként érkező öt ventilátor mellett akár további tíz ventilátorral is felszerelhetjük a rendszert. Ennek értelmében a házban további két darab 120 mm-es ventilátor gondoskodhat a memória modulok és a processzor hatékonyabb hűtéséről, míg a ház tetején összesen két darab, a ház oldalán pedig összesen 6 darab 120 mm-es átmérőjű ventilátor elhelyezésére van mód. A LanBoy Air összesen 8 darab bővítőkártya elhelyezésére ad módot, a videokártyák számára pedig 406 mm széles hely áll rendelkezésre.

Galéria megnyitása

Az extravagáns felépítéssel, jó szellőzéssel és tetszetős dizájnnal rendelkező újdonság három év garanciával kerül forgalomba, méghozzá hamarosan. A ház kék, piros, vagy sárga dizájnelemekkel ellátott változatban lesz elérhető az üzletek polcain, ára pedig 220 dollár magasságában fog elhelyezkedni. Hogy a LanBoy Air-t könnyebb legyen magunkkal cipelni lanpartyra, a gyártó még két behajtható füllel is ellátta.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap