Különlegesség: WiFi-s egér HP módra

A HP egy új, különleges egeret mutat be hamarosan, amely vezeték nélkül kapcsolódik az adott asztali konfigurációhoz vagy noteszgéphez, de nem a megszokott módon, azaz nem USB 2.0-s vevő segítségével kommunikál majd a rendszerrel. Az új egér különlegessége abban rejlik, hogy WiFi kapcsolatot használ, amely egyrészt előnyös, ugyanis ennek a tulajdonságnak köszönhetően megspórolhatunk egy USB 2.0-s portot - ez noteszgépek esetében különösen előnyös -, de hátránya is van: csak olyan notebookokkal működik, amelyek tartalmaznak WiFi adaptert. Alternatív megoldás lehetne a termék csatlakoztatására egy USB 2.0-s WiFi stick, amelynek alkalmazásával még mindig "beljebb vagyunk" egy USB 2.0-s porttal.

Különlegesség: WiFi-s egér HP módra

A HP egy új, különleges egeret mutat be hamarosan, amely vezeték nélkül kapcsolódik az adott asztali konfigurációhoz vagy noteszgéphez, de nem a megszokott módon, azaz nem USB 2.0-s vevő segítségével kommunikál majd a rendszerrel. Az új egér különlegessége abban rejlik, hogy WiFi kapcsolatot használ, így megspórolhatunk egy USB portot, ami notebook mellett használva hasznos lehet.

A Windows 7-es operációs rendszert futtató konfigurációkhoz kifejlesztett egér a Wi-Fi Mobile Mouse nevet kapta. A rágcsáló úgynevezett ambidextróz dizájnnal rendelkezik, ami annyit jelent, hogy mind jobbkezesek, mind pedig balkezesek számára kényelmesen használható. Az újdonság öt darab programozható gombbal kerül forgalomba, de emellett tartalmaz egy négyirányú görgőt is (4-way Scroll Wheel).

A tízméteres hatótávolsággal dolgozó termék lézeres szenzorja alap esetben 1200 CPI érzékenységgel bír, de igény esetén 1600 CPI-s érzékenység is beállítható. A HP szerint a termék nagy előnye a Bluetooth-os egerekkel szemben az, hogy kétszer annyi ideig bírja egy garnitúrányi elemmel.

 

A Wi-Fi Mobile Mouse a vállalat tervei szerint valamikor június folyamán kerül forgalomba, ajánlott végfelhasználói ára pedig 49,90 dollár lesz.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward