Különleges SLI hidakat készített az MSI

A korábban piacra dobott kétutas példány mellé érkezett egy háromutas és egy négyutas is, amelyekre ráadásul hűtőventilátor is került.

Különleges SLI hidakat készített az MSI

Egyedi dizájnnal ellátott SLI hidakat már eddig is láthattunk, gondoljunk csak az Nvidia saját megoldásaira, vagy éppen az EVGA termékeire. Tavaly az MSI is piacra dobott egy tetszetős SLI hidat, igaz, az még csak a kétkártyás rendszereket vette célba.

Most újabb két SLI hídról rántotta le a leplet a vállalat, amelyek dizájn tekintetében hasonlítanak kétutas elődjükhöz, funkcionalitás terén azonban sokkal ütősebbek lesznek, hisz kapnak egy keretet, amelyen 120 milliméteres átmérőjű ventilátor található.

A háromutas és négyutas rendszerekhez készített, megerősített PCB keretet használó újdonságok mellé alap esetben is jár a ventilátorkeret, illetve a bele való ventilátor is, így a videokártyák ventilátoraihoz több friss levegő juthat, mint alap esetben. Persze a keret és a ventilátor alkalmazása nem kötelező: mind a ventilátor, mind pedig a keret eltávolítható az adott SLI hídról, ha éppen nincs rájuk szükség. A ventilátorkeret esetében gumibetétek mérsékelik a ventilátor motorja által keltett rezgéseket, így azok nem terjednek át a konfiguráció egyéb elemeire.

Maga az SLI híd egyébként kapott konfigurálható világítást is, amelynek működését az MSI Gaming appon belül lehet testreszabni. Az MSI illetékesei egyelőre nem árulták el, hogy az új SLI hidak pontosan mennyibe kerülnek majd, de abból kiindulva, hogy a korábban piacra dobott kétutas példányért 30 dollárt kérnek, a három és négyutas változatok ennél csak drágábbak lehetnek.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward