Különleges rendszerhűtő az Evercool-tól

A rendszerhűtő ventilátorok piacán az elmúlt napok folyamán hatalmas mozgolódásnak lehettünk szemtanúi: a Zalman után a Gelid és a Spire is új megoldásokkal árasztották el a piacot, amelyek között mindenki megtalálhatja a számára és pénztárcája számára legmegfelelőbb választást. A legfrissebb újdonságot az Evercool szállítja, aki egy nem mindennapi rendszerhűtő megoldást mutatott be.

Különleges rendszerhűtő az Evercool-tól

A rendszerhűtő ventilátorok piacán az elmúlt napok folyamán hatalmas mozgolódásnak lehettünk szemtanúi: a Zalman után a Gelid és a Spire is új megoldásokkal árasztották el a piacot, amelyek között mindenki megtalálhatja a számára és pénztárcája számára legmegfelelőbb választást. A legfrissebb újdonságot az Evercool szállítja, ami egy nem mindennapi rendszerhűtőt mutatott be.

Az Evercool Cross Flow System (CFS) névre keresztelt újdonság nem egy szokványos rendszerhűtő ventilátor: a termék egy henger alakú forgórésszel rendelkezik, amelyen számos lapát foglal helyet, gyakorlatilag ezek mozgatják meg a levegőt, hasonlóan számos manapság használt videókártya hűtéshez (csak azokon nem ilyen magas/széles a henger). A forgórész két oldalán golyóscsapágyazás található, szemből nézve a jobb oldalon pedig maga a motor és egy fordulatszám-szabályzó foglal helyet.

Ahogy az az egyik képen is látszik, a termék egy háromtűs ventilátor kábellel – ami valószínűleg a csomag részét fogja képezni – könnyedén az alaplap egyik ventilátor csatlakozójához kapcsolható. A CFS egy 5,25 hüvelykes bővítőhelyre illeszkedik és hatalmas mennyiségű levegőt juttat a házba. A levegőszállítás mértéke maximális, azaz 3000-es percenkénti fordulat esetén 100 CFM. Ha igaz, hogy ehhez a fordulatszámhoz és teljesítményhez 23 dB(A) zajszint társul, akkor hamar népszerű lehet majd a piacon az Evercool megoldása. A rendszer egyébkén az 1200 RPM és 3000 RPM közötti fordulatszám-tartományban üzemel, alacsony fordulaton 21 dB(A) alatti, míg maximális fordulatszámon járatva 23 dB(A) zajszint mellett végzi a rá bízott hűtéssel kapcsolatos feladatot. A hűtő által megmozgatott levegő mennyisége 53,2 CFM és 100 CFM között helyezkedik el, természetesen fordulatszámtól függően. A hűtő mérete 149,5 x 42,7 x 85,5 mm, súlya pedig 120 gramm.

Az Evercool különlegességének ajánlott végfelhasználói árával és pontos megjelenésével kapcsolatban egyelőre nem állnak rendelkezésre információk.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward