Különleges és biztonságos pendrive-ok

Különleges és biztonságos pendrive-ok

A Pendrive-ok piacán két új termék jelent meg, amelyek közül az egyik különleges, töltényt formáló alakjával, míg a másik hardveres adattitkosító szolgáltatásával próbálja majd meghódítani a felhasználókat.

[bold]Active Media Products: Gold Bullet

[/bold]

Az AMP egy arany tölténnyel jelentkezik a piacon, amelynek formavilágát egy 50-es kaliberű töltény ihlette. A különlegesség alumínium házzal érkezik, amely aranyszínű festést is kapott. A termék USB 2.0-s csatolófelületen keresztül kapcsolódik az adott rendszerhez és nem csak ütés-, de vízálló is.

A 76 x 16 mm-es mérettel rendelkező újdonság 4 GB-os, illetve 8 GB-os adattároló kapacitást kínáló változatban kerül forgalomba: előbbiért 12 dollárt, míg utóbbiért 21 dollárt kell majd letenni az asztalra. A gyártó az újdonsághoz ajándékként kulcstartó karikát is mellékel.

[bold]Buffalo Technology: itt a RUF2-HSC-T pendrive sorozat

[/bold]

A Buffalo műhelyében már nem különleges formavilággal rendelkező, hanem nagyfokú adatbiztonságot garantáló termékek készültek. A RUF2-HSC-T névre keresztelt pendrive sorozat tagjainak különlegessége abban rejlik, hogy a termékek hardveres 256-bites AES titkosítást alkalmaznak, azaz megpróbálják privát fájljainkat hatékonyan megvédeni a kíváncsi illetéktelenektől.

A november végén debütáló sorozat tagjai 55 x 8 x 20 mm-es mérettel rendelkeznek, súlyuk pedig átlagban 10 gramm körül helyezkedik el. Az újdonságok kicsúsztatható USB 2.0-s csatlakozóval érkeznek (a csúszka elmozdításával tulajdonképpen az egész PCB elmozdul), azaz nem kell attól félnünk, hogy elhagyjuk a kupakjukat, az ugyanis nincs.

A biztonságos újdonságok egy év garanciával kerülnek az üzletek polcaira és többféle adattároló kapacitással lesznek elérhetőek (2 GB, 4 GB, 8 GB, 16 GB, 32 GB, 64 GB). AZ újdonságok ajánlott végfelhasználói ára modelltől függően 154 dollár és 964 dollár között fog elhelyezkedni. Úgy tűnik, hogy a biztonságot sajnos meg kell fizetni.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward