Különleges egerekkel rukkolt elő a Razer

A Razer Naga MMO egere rendkívül jól fogy és a játékosok körében igen népszerű, így a gyártó ezt látván úgy döntött, hogy két új termékkel bővíti a Naga kínálatot. Hamarosan érkezik a Razer Naga Maelstorm Special Edition és a Razer Naga Molten Special Edition, amelyek specifikációikat tekintve tökéletesen megegyeznek az alap Razer Naga modellel, de dizájn tekintetében már igen-igen látványos különbségek vannak köztük.

Különleges egerekkel rukkolt elő a Razer

A Razer Naga MMO egere rendkívül jól fogy és a játékosok körében igen népszerű, így a gyártó ezt látván úgy döntött, hogy két új termékkel bővíti a Naga kínálatot. Hamarosan érkezik a Razer Naga Maelstorm Special Edition és a Razer Naga Molten Special Edition, amelyek specifikációikat tekintve tökéletesen megegyeznek az alap Razer Naga modellel, csak a dizájn változott.

A Naga Maelstrom és a Naga Molten egyformán 17 darab programozható gombbal érkezik, amelyek közül öt a szokásos helyeken, míg további 12 darab az egér bal oldalára csoportosítva van jelen a termékeken. Az egerek a hagyományos Naga modellhez hasonlóan 5600 dpi felbontás mellett dolgozó 3.5G-s lézer szenzort használnak és Zero-acoustic Ultraslick talpakat viselnek, így könnyen és halkan csúsznak a különböző felületeken. A rágcsálók természetesen a már megszokott 1 ms-os késleltetés mellett üzemelnek. Az újdonságok 116 x 69 x 41,6 mm-es mérettel rendelkeznek és eltérő dizájnnal ellátott borítást tartazmaznak, amely mögött a Molten esetében piros, a Maelstromnál pedig kék ledes megvilágítás helyezkedik el. A hátlaphoz hasonlóan ugyanolyan ledes fényben pompázik a görgő és a bal oldalon elhelyezett 12 gomb is

A Naga sorozat speciális változatai november folyamán kerülnek az üzletek polcaira. A termékek az Amerikai Egyesült Államok területén 79,99 dollárba, Európában pedig 79,99 euróba fognak kerülni csak úgy, mint a korábban bemutatott előd, a Razer Naga.

A Razer webáruháza október 12-től fogadja az előrendeléseket.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward