Közösségi hálókkal erősít a Nokia?

Bejelentette a Nokia, hogy felvásárolja a mobilos közösségi háló-kezelő programokra szakosodott német cellity magán-szoftvercéget, ezzel is erősítve a jövőbeli mobiljait.

Közösségi hálókkal erősít a Nokia?

Bejelentette a Nokia, hogy felvásárolja a mobilos közösségi háló-kezelő programokra szakosodott német Cellity magán-szoftvercéget, ezzel is erősítve a jövőbeli mobiljait.

A Cellity ugyanis kifejlesztett egy olyan alkalmazást, amely gyakorlatilag bárhonnan (a mobil telefonkönyvétől kezdve az Outlookon és a Twitteren át a legnagyobb és legnépszerűbb közösségi oldalakig) össze tudja gyűjteni az ember kapcsolati adatait egy helyre, majd amint ez megvan, lehetőséget kínál bármilyen üzenet küldésére bármelyik címzettnek, bármelyik hálón, bármilyen módon - a ki- és bemenő üzeneteket pedig folyamatosan szinkronizálja az összes szolgáltatás között.

A megállapodást várhatóan a nyár végén véglegesítik. A Cellity és a szolgáltatásai ezzel megszűnnek, hogy teljes egészében - mind a 14 munkatársukkal egyetemben - beolvadhassanak a Nokiába. Elemzők szerint a Nokia ezzel a lépéssel valóban egy erőteljes pluszt biztosíthat a jövőbeli készülékei számára, amennyiben megfelelően él a lehetőséggel, köszönhetően a közösségi hálók rendkívüli népszerűségének.

Az újonnan szerzett technika konkrét alkalmazási formáiról és készülékekben várható megjelenésének időpontjáról egyelőre természetesen nincs adat. Feltehetőleg csak ezután körvonalazódnak majd jobban az elképzelések.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward