Közösségi Androidot tervez a Motorola?

Nagyon úgy tűnik, hogy igen - ugyanis hirdetésben keresnek jelentkezőket egy olyan "Interakció Tervező" nevezetű munkakör betöltésére, ahol a feladat "az új Android Közösségi Hálózatos okostelefonunk felhasználói felülete koncepciójának kidolgozását, megtervezését, dokumentálását és fejlesztését célzó munkafolyamat vezetése, valamint az abban való aktív részvétel".

Közösségi Androidot tervez a Motorola?

Nagyon úgy tűnik, hogy igen - ugyanis hirdetésben keresnek jelentkezőket egy olyan "Interakció tervező" nevezetű munkakör betöltésére, ahol a feladat "az új Android Közösségi Hálózatos okostelefonuk felhasználói felület koncepciójának kidolgozását, megtervezését, dokumentálását és fejlesztését célzó munkafolyamat vezetése, valamint az abban való aktív részvétel".

Láthatólag komolyan igyekeznek megreformálni és újraéleszteni a mobil-üzletágukat - az Android pedig valóban egy jó eszköz lehet erre, annál is inkább, hogy a tervezett új mobil közösségi hálózatos jellegének köszönhetően ki is tűnhet a vetélytársak közül (ellentétben például a leginkább az üzleti célú felhasználók kegyeit kereső, Windows Mobile-alapú Q sorozatukkal).

Technikai részleteket álláshirdetésben természetesen nem közöltek, viszont az említett közösségi fókuszból több dolog is következik - így például a billentyűzetre fektetett kiemelt hangsúly, valamint nagy valószínűséggel egy (vagy több) jó minőségű kamera szükségessége is. Más termékeiben a cég továbbá széleskörűen alkalmaz már jó ideje 3G-t, WiFit és GPS-t - jó eséllyel lehet tehát ilyesmire is számítani.

Androidos mobilok a cég kínálatában legkorábban elvileg jövőre várhatóak (már akár az év elején is), ám az még nem tisztázott, hogy ez máris ez a bizonyos közösségi darab lenne, vagy egy másik újdonság, amiről még eddig nem esett szó.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward