Közeleg az LG Viewty

Összefogott az LG és a DivX, hogy csúcsminőségű médiaélményt kínálhassanak a vásárlóiknak első közös alkotásukkal, az 5,0 megapixeles LG Viewty nevet viselő digitális kamerával is ellátott mobiltelefonnal.

Közeleg az LG Viewty

Összefogott az LG és a DivX, hogy csúcsminőségű médiaélményt kínálhassanak a vásárlóiknak első közös alkotásukkal, az 5,0 megapixeles LG Viewty nevet viselő digitális kamerával is ellátott mobiltelefonnal. Ez - természetesen - DivX videófájlok széles választékának lejátszására is képes, de tudja továbbítani a TV-nk képernyőjére is, és ehhez semmiféle konverziót sem igényel. Ezen felül online videó-közösségek - mint például a Stage6.com - DivX-fájljait is megnézhetjük rajta, ráadásul a HSDPA 3.6 nagysebességű netkapcsolatnak köszönhetően a WCDMA-nál tízszer jobb sebességgel.

A rendkívül karcsú és kifinomult vonalvezetésű LG Viewty az LG új csúcstechnológiájú mobil-vonalának első képviselője és számos olyan "világelső" jellemzővel büszkélkedhet, amilyenekkel soha korábban nem találkozhattunk még mobileszközökben (ilyen például a 120 fps-el rögzítő, manuálisan is fókuszálható, képstabilizálóval ellátott kamera). Az LG Viewty október közepétől kerül boltokba - pontos árat még nem tudni, de várhatóan valahol 400 és 600 euró között lesz (kb. 100.000-150.000 Ft)

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward