Következő generációs Apogee XL blokk a Swiftechtől

A legfrissebb termék RGB LED alapú világítással érkezik, de aki nem kér a ledes fényárból, nélküle is megvásárolhatja.

Következő generációs Apogee XL blokk a Swiftechtől

A Swiftech bemutatta második generációs Apogee XL sorozatú folyadékhűtő blokkját, amely egyszerűen csak az Apogee XL2 típusjelzést kapta. A felsőkategóriás, asztali processzorokhoz passzoló folyadékhűtő blokk rögtön kétféle kivitelben válik elérhetővé: az egyik a mai trendeknek megfelelően RGB LED alapú világítással rendelkezik, míg a másik már mellőzi ezt az extrát.

Az új folyadékhűtő blokk belsejében található folyadékcsatornákat kissé átalakították a vállalat mérnökei, így a hűtőközeg kisebb ellenállással áramolhat keresztül köztük – az előző modellhez képest ezen a téren 5%-os előnyt tudhat magáénak a termék. Utóbbinak köszönhetően a gyengébb teljesítményű, alacsonyabb vízhozamú szivattyúkkal is hatékonyabban használható az újdonság, mint elődje.

A réz alapú talpazattal ellátott folyadékhűtő blokk tetejére átlátszó fedlapot helyeztek, így a folyadék áramlása könnyedén nyomon követhető, valamint az RGB LED-ek fénye is elegánsan megvilágíthatja a házat – már ha az RGB LED alapú modellt választjuk. A könnyedén szerelhető rögzítő keret jóvoltából minden, jelenleg is szélesebb körben használatban lévő processzorfoglalatra illeszkedik a blokk, így az LGA 2011x, az LGA115x és az LGA1366-os Intel processzorokhoz éppúgy alkalmazható, mint a Socket AM3(+) és FM2(+) AMD processzorokhoz. Feltehetően az érkező Socket AM4-es processzorok támogatása is megoldott lesz, igaz, ezt egyelőre hivatalosan nem jelentette ki a gyártó.

Az Apogee XL2 szabványos G1/4-es fittingeket használ, így a szerelhető folyadékhűtő rendszerek többségével gond nélkül használható. Az új modell RGB LED alapú világítással 49,95 dollárba kerül, a világítás színét pedig a mellékelt IRIS RGB LED vezérlővel lehet variálni. Akinek nincs szüksége RGB LED alapú világításra, már 44,95 dollárért is hozzájuthat az újdonsághoz, felesleges sallangok nélkül.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward