Követés funkciót kap a Térkép

Követés funkciót kap a Térkép

A Google Térkép mostanra kiváló információforrássá vált, nagyon sokat meg lehet tudni például a térképen szerepelő üzletekkel kapcsolatosan. A szolgáltatásban már több mint 150 millió hely van nyilvántartásba véve, és emberek milliói hasznosítják ezt a felületet, amikor az utazásukat tervezik, esetleg éttermet keresnek egy vacsora alkalmára. A Google felismerte, hogy sokan innen próbálnak tájékozódni a boltokkal kapcsolatos aktuális információkról is, és annak érdekében, hogy a felhasználók dolgát megkönnyítse, bevezeti a „Követés” gombot.

A „Követés” révén az emberek mindig naprakész információkat fognak kapni arról, ha egy hely esetében valamilyen változás történik, például közzé teszi az ünnepi nyitva tartását vagy a friss ajánlatait, esetleg egy rendezvényt szervez. Az új gomb előcsalogatásához a Google Térképen meg kell érinteni a követni kívánt helyet, majd újra rá kell bökni a részletesebb nézet eléréséhez, és itt fog megjelenni a „Követés” rögtön a hely besorolása, valamint a lapfülek között. És hogy hol fognak a friss dolgok megjelenni? Nos, a Google Neked lapján, ami ezzel a funkcióval az eddiginél is hasznosabbá válik.

Galéria megnyitása

A keresőóriás egy másik újítással is készül a Google Térkép esetében, mostantól azok a vállalakozások, amik hamarosan megnyílnak, már létrehozhatnak majd maguknak egy üzleti profilt. Így a nyitás előtt álló helyek is felvihetőek lesznek az adatbázisba, és természetesen meg lehet majd adni, hogy mikor esedékes az indulás. Ennek a funkciónak hála azok, akik a Térképet böngészik, már a megnyitó előtt akár 3 hónappal is tudomást szerezhetnek majd az indulás előtt álló helyekről – a 3 hónap az az idő, amivel előbb hozható létre a szükséges üzleti profil. A szolgáltatás narancssárgával fogja kiemelni az indulás előtt álló helyek esetében a megnyitó dátumát, amit kötelezően meg kell majd adni a hely Térképen való rögzítésekor.

Galéria megnyitása

A mostani újítások fokozatosan jelennek majd meg a Google Térkép alkalmazásban, és elsőként azok a felhasználók örülhetnek a következő hetekben, akik Android operációs rendszerű készülékkel rendelkeznek – vagy a mobilos keresőfelületet használják, a megnyitás esetében.

Google Térkép: Android | iOS

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap