Koromfekete processzorhűtőt készített a ThermoLab

A GOYO torony formátummal rendelkezik és kisebb, mint ahogy azt első ránézésre gondolnánk.

Koromfekete processzorhűtőt készített a ThermoLab

A ThermoLab hamarosan egy új processzorhűtőt dob piacra, amely koromfeketére festve kerül a boltok polcaira. A nagynak tűnő, torony formátum köré épülő újdonság valójában csak 125 x 75 x 135 milliméteres mérettel bír, tömege pedig még a 300 grammot sem éri el.

A 290 grammos újdonság 15 darab aszimmetrikus alumínium lamellából áll, amelyeken három darab "U" alakúra hajlított hőcső halad át. A 6 milliméteres átmérőjű hőcsövek közvetlenül érintkeznek az adott processzor felületével annak érdekében, hogy a hőátadás folyamata minél gyorsabb, minél hatékonyabb lehessen.

A tetszetős processzorhűtő ventilátor nélkül, passzív kivitelben akár 60W-os TDP-vel rendelkező processzorokhoz is használható. Amennyiben a TDP meghaladja a 60 wattos értéket, úgy egy darab, illetve akár két darab 120 milliméteres átmérőjű ventilátor is felszerelhető a hűtőtömb két oldalára. A rögzítőkkel felszerelt ventilátorok segítségével már akár a 95 wattos TDP-vel rendelkező processzorok lehűtése sem jelent akadályt.

Az újdonság az Intel LGA-1150/1155/1156, valamint az AMD Socket AM2/AM2+/AM3+AM3+/FM1/FM2/FM2+ processzorfoglalatokkal egyaránt kompatibilis, hála az univerzális rögzítő keretnek.

A Thermolab illetékesei egyelőre nem árulták el, hogy a GOYO pontosan mikor jelenik meg kereskedelmi forgalomban, valamint egyelőre az is rejtély, hogy mennyibe kerül majd. A GOYO-val kapcsolatban a hamarosan induló CES 2014 alkalmával valószínűleg további információk is érkeznek majd.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward