Korg zenei kiegészítők laptopokhoz

Számos hasznos kiegészítővel lepte meg a cég a zene azon bajnokait, akik alkotó munkájuk során gyakran használnak laptopot is; a nanoSeries névre hallgató új sorozat ugyanis egy sor olyan USB-s kiegészítőt, ami gond nélkül elfér a gép előtt és jelentősen megkönnyíti a MIDI eszközök, vagy épp a szoftveres hangszerek kezelését.

Korg zenei kiegészítők laptopokhoz

Számos hasznos kiegészítővel lepte meg a Korg a zene azon bajnokait, akik alkotó munkájuk során gyakran használnak laptopot is; a nanoSeries névre hallgató új sorozat ugyanis egy sor olyan USB-s kiegészítőt, ami gond nélkül elfér a gép előtt és jelentősen megkönnyíti a MIDI eszközök, vagy épp a szoftveres hangszerek kezelését.

A nanoKONTROL névre hallgató darab leginkább az elektro-mestereknek jöhet jól a maga keverési lehetőségeivel, amit kilenc fader és knob vezérlővel, valamint 18 kapcsolóval realizál. Ez egyben kedvezményt is ad az Ableton Live-ra, hogy ezzel is megkönnyítse az élő elektro-előadások színpadjára lépést az új DJ-k számára.

A hasonló méretű nanoPAD az ütemalkotásra összpontosít a tucatnyi normál trigger pad-jével és flam- vagy roll-hozzáadási lehetőségével, valamint a nagyobb, kétirányú padjével, ami más szoftveres hangszerek kezelése esetén még tovább szélesíti a lehetőségeket. A vezérlőhöz mellékeli még a cég az EZDrummer Lite-ot is.

Végül, de nem utolsósorban, a nanoKEY nem más, mint egy 25 billentyűs, sebességérzékeny keyboard, amihez ingyen letölthető a Korg saját M1Le szinti-generáló eszköze is. A hardverek megjelenési idejét és árát még nem közölték pontosan, csak annyit árulták el, hogy hamarosan megjelennek több országban is, és hogy Mac OS X-szel és Windows-os PC-kkel egyaránt együttműködnek majd.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward