Konvertibilis tábla ötletes dokkolóval a Gigabyte-tól

A Gigabyte egy 11,6 hüvelykes képátlójú konvertibilis notebookot mutatott be, ami klasszikus notebookként, táblagépként, illetve asztali számítógépként egyaránt helytáll a dokkolóját használva.

Konvertibilis tábla ötletes dokkolóval a Gigabyte-tól

A Gigabyte egy 11,6 hüvelykes képátlójú konvertibilis notebookot mutatott be, ami klasszikus notebookként, táblagépként, illetve asztali számítógépként egyaránt helytáll. Ez persze így igaz lenne az összes konvertibilis táblára, az utolsó pont inkább csak az extra dokkoló miatt érdemel plusz figyelmet.

Az U21MD sokoldalú és könnyen hordozható lesz: az újdonság nem vastagabb 20 milliméternél, tömege pedig 1,5 kilogramm alatt marad, akár merevlemezzel és mSATA SSD meghajtóval (1,49 Kg), akár csak mSATA SSD meghajtóval (1,39 Kg) kérjük. A kijelző szerepét egy 11,6 hüvelykes képátlójú, LED-es háttérvilágítással ellátott példányra osztották, amely 1366 x 768 pixeles natív felbontású és kapacitív többérintéses támogatást is kínál.

Processzorból Haswell alapú Core i5-4200U vagy Pentium 3558U dolgozhat az új gépben, a grafikus feladatok felelőse pedig minden esetben az adott processzorban lapuló IGP. Az adatok tárolásáról akár egy 256 GB-os mSATA SSD-ből és egy 1 TB-os mobil merevlemezből álló rendszer is gondoskodhat. Az U21MD Dolby Home Theater v4 technológiára alapozó audió rendszert kapott és opcionálisan akár LED-es háttérvilágítással ellátott billentyűzettel is elérhető lesz.

Az új konvertibilis notebook két USB 2.0-s és két USB 3.0-s csatlakozóval érkezik, plusz rendelkezik D-Sub és HDMI videó kimenettel, SD memóriakártya-olvasóval, RJ-45-ös porttal, mikrofon bemenettel, illetve fejhallgató kimenettel is. Extraként még egy dokkoló portot is kapunk. Az U21MD 298 milliméter széles, 226,4 milliméter mély és 20 milliméter vastag.

A kijelző használható klasszikus notebook módban, de akár 180 fokkal el is forgathatjuk, így az U21MD táblává válik – igaz, nem lesz olyan vékony, mint egy klasszikus, billentyűzettel nem rendelkező megoldás.

Amennyiben asztali számítógépünket szeretnénk kiváltani a termékkel, úgy az is megoldható: az U21MD mellé készül egy dokkoló, amiben helytakarékosan, oldalára állítva foglalhat helyet az új konvertibilis notebook.

A dokkoló 144 milliméter széles, 102 milliméter mély és 65 milliméter magas, tömege pedig 265 gramm. A kiegészítőn három USB 3.0-s és egy USB 2.0-s port, egy HDMI 1.4a videó kimenet, egy RJ-45-ös csatlakozó (Ethernet), valamint egy fejhallgató kimenet és egy mikrofon bemenet lapul, így mindenünket ráköthetjük.

A Gigabyte konvertibilis noteszgépének várható alapárával és megjelenésével kapcsolatban egyelőre nem áll rendelkezésre információ.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward